KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #1 PC çok fazla donuyor sıkıldım sinir hastası oldum. RTX 3050 R5 5500 var aniden takılıyor kalıyor öyle. Sonrası PC'nin haysiyati ya kalıyor ya da geri geliyor ama donra tekrar donuyor. Valorant'ta sağ Click basınca da donuyor.
PC çok fazla donuyor sıkıldım sinir hastası oldum. RTX 3050 R5 5500 var aniden takılıyor kalıyor öyle. Sonrası PC'nin haysiyati ya kalıyor ya da geri geliyor ama donra tekrar donuyor. Valorant'ta sağ Click basınca da donuyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.121 Makaleler 1 Çözümler 581 2 Haziran 2024 #2 Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net