Intel(R) Core(TM) İ5-10300H CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz
Merhaba. Bilgisayarım RTX 3050 ekran kartına sahip ancak duyduğuma göre 400 FPS alabiliyormuş ama benim bilgisayarımda yüksek performansa çekmeme rağmen FPS Max 144 alıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Bilgisayarım RTX 3050 ekran kartına sahip ancak duyduğuma göre 400 FPS alabiliyormuş ama benim bilgisayarımda yüksek performansa çekmeme rağmen FPS Max 144 alıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
NVIDIA Denetim masasına girip terchil edilen grafik işlemcisini NVIDIA seç. Otomatik olması lazım varsayılan olarak. Oyunu kapatıp yeniden aç. F3 bastığın zaman sağ üstte RTX 3050 yazması lazım.
NVIDIA Denetim Masası'na girip terchil edilen grafik işlemcisini NVIDIA seç. Otomatik olması lazım varsayılan olarak. Oyunu kapatıp yeniden aç. F3 bastığın zaman sağ üstte RTX 3050 yazması lazım.