RTX 3050 sistem nasıldır?

Cyraxx

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir sistem düşünüyorum. Birbiriyle uyumlu olmayan parçalar var mıdır arkadaşlar belki dikkat etmemiş olabilirim?
Bütün her şeyi vatandan almayacağım linkleri kolay bulduğum için öyle yapıştırdım. Bir de bu sisteme ek olarak 32inç 2K 120Hz üstü 10k TL'den ucuz monitör önerebilir misiniz?

Bir de bu sisteme ek olarak 32inç 2K 120Hz üstü 10k TL'den ucuz monitör önerebilir misiniz?

Bu arada sistem iyi, bir eksiklik yok.

Sistem güzel ama RTX 3050 için Ryzen 9 5950X koymuşsun. Her şey üst düzey olup RTX 3050 orada zayıf kalmış.

En azıdan 3060ti koyabilirsiniz sisteme bütçeniz kısıtlıysa monitör veya diğer parçalardan kısmanızı öneririm.

Evet ekran kartı çok düşük kaldı ama yapılacak işlerde işlemci ağırlıkta olacakmış. 3050 yerine 6600XT koysam daha iyi olur mu render gibi işlerde. 3060tan sonrası fiyat çok arttığı için 3060 koymadım.

Evet ekran kartı çok düşük kaldı ama yapılacak işlerde işlemci ağırlıkta olacakmış. 3050 yerine 6600XT koysam daha iyi olur mu render gibi işlerde.
Render işlemciye bağlı fakat 6600XT bu sistemde sırıtmaz gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz.

3050'ye o para verilmez çok daha iyi kartlar düşürülür. 3060 kovalamanızı tavsiye ederim.
Örnek:

Bencede bayağı fark varmış aralarında en azından ASUS TUF 3060 alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…