RTX 3050 sistem nasıldır?

Kullanım amacı nedir? Sadece oyunsa orada gereksiz bir masraf var orada, 5950X.

Buradaki parçaların hepsinin bir alternatifi var diyebilirim.

Oyun değil.
Tamamen profesyonel mimarlık çizim render gibi işler yapılacak.

Anladım, Threadripper gibi işlemcilere yönelmeniz mantıklı olur o zaman. Workstation sistemler için optimizedir bu işlemciler. Tabii biraz daha pahalılar net bir şekilde.

Tam bütçe ne kadar? İsteklerinize ve bütçenize göre toparlayabilirim.

Bütçe 45 46 bin civarı.

PSU idare eder ama daha iyisi tercih edilebilir, sisteminizin daha uzun ömürlü olması için. Onun haricinde güzel...

Render işlemciye bağlı fakat 6600XT bu sistemde sırıtmaz gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz.

Emin misiniz? 6600XT ile render yapılmaz oyun için tasarlanmış bir karttır yapılsa bile verim alamazsınız.

İşlemci Render'da daha ön plana çıkar diye biliyorum.

İşlemcinin önemide var tabii ancak 6600XT ile render yapılmaz GTX970 ile 1GB'lik dosyayı renderlerken 3-4 dakika sürüyordu 6600XT ile 6-7 dakika sürdüğü olabiliyor render için değmeyecektir.

Bütçe 45 46 bin civarı.

Veya:

Toplama falan bakmadım, oldu mu?

Söz meclisten dışarı hayatımda gördüğüm en ilginç listelerden birisi açıkçası.

Sadece render yapılacaksa DDR5 sistem almak daha mantıklı durur gibi. Reddit, LinusTechTips vs. gibi birçok platformda insanların DDR5'e neden geçilmesi gerektiği ile ilgili konuşurken render, iş yükü vs. gibi şeylerden bahsediliyor hep, bir dikkate al istersen. En azından uzun vadeli kullanım için avantaj olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…