C CS ci Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 480 GB Ekran kartı 3050 RTX İşlemci İ3 10110F Merhaba sistemim bellirttiğim gibi. RDR2 almak istiyorum. Rahatça oynayabilir miyim?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.060 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 17 Aralık 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2022 #3 Tabii ki kaldırır. Ben RTX3050M'de rahatça oynuyorum.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #4 Kaldırır.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 17 Aralık 2022 #5 CS ci dedi: Merhaba sistemim bellirttiğim gibi. RDR2 almak istiyorum. Rahatça oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
CS ci dedi: Merhaba sistemim bellirttiğim gibi. RDR2 almak istiyorum. Rahatça oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 17 Aralık 2022 #6 CS ci dedi: Merhaba sistemim bellirttiğim gibi. RDR2 almak istiyorum. Rahatça oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda dlss ile 60 üstü oynarsınız rahatlıkla.
CS ci dedi: Merhaba sistemim bellirttiğim gibi. RDR2 almak istiyorum. Rahatça oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda dlss ile 60 üstü oynarsınız rahatlıkla.
C CS ci Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #7 CS Relboron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim ama videoda kullandığı işlemci i5 11. nesil benimki ise i3 10. nesil aralarında bir uçurum yok mu? Mirza Kaplan dedi: Orta ayarlarda DLSS ile 60 üstü oynarsınız rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkür ederim
CS Relboron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cevabın için teşekkür ederim ama videoda kullandığı işlemci i5 11. nesil benimki ise i3 10. nesil aralarında bir uçurum yok mu? Mirza Kaplan dedi: Orta ayarlarda DLSS ile 60 üstü oynarsınız rahatlıkla. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkür ederim
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.060 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 17 Aralık 2022 #8 CS ci dedi: Cevabın için teşekkür ederim ama videoda kullandığı işlemci i5 11. nesil benimki ise i3 10. nesil aralarında bir uçurum yok mu? Sağ olun teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Uçurum olmaz, oyun ekran kartını fazlaca kullanıyor. DLSS teknolojisi çok rahat oynamanızı sağlar sıkıntı yaşamazsınız.
CS ci dedi: Cevabın için teşekkür ederim ama videoda kullandığı işlemci i5 11. nesil benimki ise i3 10. nesil aralarında bir uçurum yok mu? Sağ olun teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Uçurum olmaz, oyun ekran kartını fazlaca kullanıyor. DLSS teknolojisi çok rahat oynamanızı sağlar sıkıntı yaşamazsınız.
C CS ci Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #9 CS Relboron dedi: Uçurum olmaz, oyun ekran kartını fazlaca kullanıyor. DLSS teknolojisi çok rahat oynamanızı sağlar sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkür ederim
CS Relboron dedi: Uçurum olmaz, oyun ekran kartını fazlaca kullanıyor. DLSS teknolojisi çok rahat oynamanızı sağlar sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sağ olun teşekkür ederim