ItsJimmyMcGill Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #11 xSylas dedi: Ayni hocam bende Valorant dışında ETS FC24 Pro Soccer Online MC var 200 altına inmiyor FPS. Bu dediğiniz PC'ye fazla zarar veriyor hocam. Genişletmek için tıkla... hocam bende youtubedan bakarak nvdia ayarları yapmıştım valorantta 40 fps farketti nvdia denetim masasından ayar yaptım youtubdan biraz fps arttı valorantta 40 50 arası nvdia denetim masasından ayar yaptım youtubdan biraz fps arttı valorantta 40 50 arası A1peren dedi: Hiçbir işe yaramaz. Bu ayar ellenmemesi gereken ayarlardan biri. PC'ye direkt olarak bir zararı yok. Ama yapmayın. O ayar farklı işlerde kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... evet hocam haklısınız bende yapmadım zaten
xSylas dedi: Ayni hocam bende Valorant dışında ETS FC24 Pro Soccer Online MC var 200 altına inmiyor FPS. Bu dediğiniz PC'ye fazla zarar veriyor hocam. Genişletmek için tıkla... hocam bende youtubedan bakarak nvdia ayarları yapmıştım valorantta 40 fps farketti nvdia denetim masasından ayar yaptım youtubdan biraz fps arttı valorantta 40 50 arası nvdia denetim masasından ayar yaptım youtubdan biraz fps arttı valorantta 40 50 arası A1peren dedi: Hiçbir işe yaramaz. Bu ayar ellenmemesi gereken ayarlardan biri. PC'ye direkt olarak bir zararı yok. Ama yapmayın. O ayar farklı işlerde kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... evet hocam haklısınız bende yapmadım zaten
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 10 Ağustos 2024 #12 ItsJimmyMcGill dedi: Hocam bende YouTube'dan bakarak NVIDIA ayarları yapmıştım Valorant'ta 40 FPS fark etti. NVIDIA Denetim Masası'ndan ayar yaptım youtubdan biraz FPS arttı Valorant'ta 40 50 arası. NVIDIA Denetim Masası'ndan ayar yaptım youtubdan biraz FPS arttı Valorant'ta 40 50 arası. Evet hocam haklısınız bende yapmadım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam o NVIDIA o videoyu atma şansın var mı?
ItsJimmyMcGill dedi: Hocam bende YouTube'dan bakarak NVIDIA ayarları yapmıştım Valorant'ta 40 FPS fark etti. NVIDIA Denetim Masası'ndan ayar yaptım youtubdan biraz FPS arttı Valorant'ta 40 50 arası. NVIDIA Denetim Masası'ndan ayar yaptım youtubdan biraz FPS arttı Valorant'ta 40 50 arası. Evet hocam haklısınız bende yapmadım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam o NVIDIA o videoyu atma şansın var mı?
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 10 Ağustos 2024 #13 A1peren dedi: Hiçbir işe yaramaz. Bu ayar ellenmemesi gereken ayarlardan biri. Genişletmek için tıkla... Meraktan soruyorum hocam, ne amaçla bu ayarı kullanmalıyım? Ben oyunda drop alıyorum diye açmıştım, sorun çözülmüştü.
A1peren dedi: Hiçbir işe yaramaz. Bu ayar ellenmemesi gereken ayarlardan biri. Genişletmek için tıkla... Meraktan soruyorum hocam, ne amaçla bu ayarı kullanmalıyım? Ben oyunda drop alıyorum diye açmıştım, sorun çözülmüştü.
ItsJimmyMcGill Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #14 xSylas dedi: Hocam o NVIDIA o videoyu atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... ekran görüntüsü mü
xSylas dedi: Hocam o NVIDIA o videoyu atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... ekran görüntüsü mü
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 10 Ağustos 2024 #15 ItsJimmyMcGill dedi: Ekran görüntüsü mü? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ekran görüntüsü daha iyi olur benim için videoyu izlemektense.
ItsJimmyMcGill dedi: Ekran görüntüsü mü? Genişletmek için tıkla... Fark etmez ekran görüntüsü daha iyi olur benim için videoyu izlemektense.
ItsJimmyMcGill Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #16 xSylas dedi: Hocam o NVIDIA o videoyu atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et xSylas dedi: Fark etmez ekran görüntüsü daha iyi olur benim için videoyu izlemektense. Genişletmek için tıkla... birtane daha var hocam onu atacağım
xSylas dedi: Hocam o NVIDIA o videoyu atma şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et xSylas dedi: Fark etmez ekran görüntüsü daha iyi olur benim için videoyu izlemektense. Genişletmek için tıkla... birtane daha var hocam onu atacağım
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.804 Çözümler 124 Yer İzmir 10 Ağustos 2024 #17 Skolp dedi: Ne amaçla bu ayarı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eski yazılımlar çok çekirdekli işlemcilerle uyumlu çalışmayabilir ya da işlemcinin (örneğin) çift çekirdek performansı merak ediliyordur bu test edilir. Siz bu ayarı ellemeden önce de zaten işlemci tüm çekirdekleri aktif bir şekilde kullanıyordu.
Skolp dedi: Ne amaçla bu ayarı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eski yazılımlar çok çekirdekli işlemcilerle uyumlu çalışmayabilir ya da işlemcinin (örneğin) çift çekirdek performansı merak ediliyordur bu test edilir. Siz bu ayarı ellemeden önce de zaten işlemci tüm çekirdekleri aktif bir şekilde kullanıyordu.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 10 Ağustos 2024 #18 ItsJimmyMcGill dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane daha var hocam onu atacağım. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam.
ItsJimmyMcGill dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane daha var hocam onu atacağım. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam.
ItsJimmyMcGill Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #19 Skolp dedi: Meraktan soruyorum hocam, ne amaçla bu ayarı kullanmalıyım? Ben oyunda drop alıyorum diye açmıştım, sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... ben fps arttırma amacıyla yapıyorum hocam xSylas dedi: Sağ ol hocam. Genişletmek için tıkla... ne demek Son düzenleme: 10 Ağustos 2024
Skolp dedi: Meraktan soruyorum hocam, ne amaçla bu ayarı kullanmalıyım? Ben oyunda drop alıyorum diye açmıştım, sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... ben fps arttırma amacıyla yapıyorum hocam xSylas dedi: Sağ ol hocam. Genişletmek için tıkla... ne demek