RTX 3050 sistemde format sonrası CS2 FPS düşüşleri yaşanıyor

Stepn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır severek ve piyasadaki oyunlarda hiçbir FPS düşmesi yaşamadan oynadığım bilgisayarıma 1 hafta önce format attım ve CS2 yüklediğimden beri ne denediysem sürekli FPS düşmesi yiyorum. Steam arayüzü açınca donuyor. Oyun giriş ekranında 1FPS kalıyor, 15sn gelmiyor. CPU %100 olup 82-83 derecelere kadar çıkıyor. Keza oyuna girişte mapler yüklenirken de aynı şekilde. Sorunu bir türlü çözemiyorum, ne denediysem başaramadım. Oyun zevkim tamamen gitti. CS'den soğudum. Bu drop yüzünden bu sebeple fikirlerinize açığım. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• Sistem özellikleri:
  • Ryzen 5 3600 işlemci.
  • RTX 3050 ekran kartı.
  • ASUS B450MKLL anakart.
  • 500GBM2 SSD.
  • G.Skill 3200MHz 8x2 RAM.

Selam hocam.

Formattan sonra bilgisayarınızın optimizasyon ayarlarını yaptığınıza emin olun.

PC hocasının yeni PC aldıktan sonra yapılması gerekenler diye videosu var orada grafik-performans ayarları falan yapıyor o yardımcı olabilir bende 60 FPS alıyordum onları yaptıltan sonra düzeldi 150 FPS falan şimdi.

Bu arada bildirmem gerekir. Son haftada CS'ye gelen güncellemelerden sonra FPS düştü. Son birkaç gündür yeni düzeliyor bende.

Hocam PC'nin termal macunu ve temziliği iyi durumda mı?
3 ay kadar olmuştur yenileyeli fanları temizleyeli de hemen hemen 1 ay her ay temizlerim zaten fazla toz tutuyor kasa içi temizlik durumu iyi şu an bu arada belirtmeyi unuttum ama pubg gibi optimizasyon sorunu olan bir oyunda bile drop olmadan oynuyorum

Hocam CS'de FPS düşüşü geçen haftalarda bende de oldu. PC ile ilgili bir durum değil oyunun optimizasyonundan dolayıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…