İyi Sosyaller, laptopum 2yıllık bir RTX3050 i5111300H biliyorum şimdi diyebilirsiniz senin laptopun için normal diye fakat benim böyle bir sorunum yoktu. Özellikle son 2 haftadır CS 2 de 80-110 arası sürekli FPS alıyorum ve arasıra drop giriyor.
Normalde en az 120-180 arası alıyordum onun dışında Steam de insanların veya kendi profilime girdiğimde arkada hareketli bir avatar aldı ise 60FPS sabit akıcılık yok gözle bile görülebilecek bir yavaşlık var o hareketli avatarada.
Başlıca sorunlar bunlar bazen başka uygulamalarda ya da bir internette siteye girdiğimde bir yavaşlık olabiliyor ama pek rastlamadım. Bir ayar vs mi oynadım yoksa sistemsel olarak bir sorun mu var anlamadım yaklaşık 3 ay önce format attım üstelik.