RTX 3050 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Rider311

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.dropbox.com/scl/fi/vt3ls1351oq73g3zml5qn/060625-17734-01.dmp?rlkey=rkkl4gjqz88n7vcwhwakj85qk&st=b5xu8y17&dl=0
RAM
Corsair 8x2 GB RAM
Ekran kartı
RTX 3050
Anakart
H610M-K
İşlemci
12100F
Bilgisayarımı akşam oyun indirmek için açık bırakmıştım. Sabah kalkınca bilgisayarın yeniden başlatıldığını gördüm. Dump raporunu kontrol ettiğimde bilgisayarın mavi ekran hatası verdiğini gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Rider311 Anakartın BIOS'u neredeyse üretildiğinden beri güncellenmemiş. Bence güncelleyin artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Rider311 anakartın BIOS'u neredeyse üretildiğinden beri güncellenmemiş. Bence güncelleyin artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun bundan mı kaynaklanıyor?

Minidump analizinde ciddi bir sorun görünmüyor. Siz BIOS'u güncelleyip test edin PC'yi.

Tamamdır teşekkürler deneyeceğim.

Minidump analizinde ciddi bir sorun görünmüyor. Siz BIOS'u güncelleyip test edin PC'yi.

Hocam güncellemek için BIOS'a gireyim dedim giremiyorum siyah ekranda kalıyor bunun nedeni nedir?

Hallettim hocam bu akşamda açık bırakacağım bakalım aynı şey olacak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı