Bu Normal Değil.
Ekran kartınızın sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Bu işe yaramazsa Bu Rehberden DDU programı ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar güncel sürücüyü kurmayı deneyin.
Bir de Denetim Masası güç seçeneklerinden yüksek performans ayarını mı kullanıyorsunuz.
Ekran kartı sürücülerimi yeni güncelledim yaklaşık 600mb güncelleme yaptım lakin düzelmedi. Diğer söylediğinizi deneyeceğim. Güç seçenekleri uygulamalara göre otomatik.
Sıcaklık değerime nereden bakacağım bilmiyorum fakat bilgisayar çok da ısınmıyor. Tabi oyun aşırı kastığından hemen kapatıyorum onun da etkisi olabilir bunda ama her şey normalken ısınıyordu ama normal seviyelerde aşırı değil.
Sıcaklık değerime nereden bakacağım bilmiyorum fakat bilgisayar çok da ısınmıyor. Tabi oyun aşırı kastığından hemen kapatıyorum onun da etkisi olabilir bunda ama her şey normalken ısınıyordu ama normal seviyelerde aşırı değil.
MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC