RTX 3050 sistemde RAM arttırmak FiveM'de FPS arttırır mı?

exleyy

Centipat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:
RTX 3050 Dual 8 GB.
ASUS H610M-K D4.
Intel i3 12100F.
16 GB Corsair venegance RGB RAM.
650W FSP Hyper 80+ Pro Power.
FiveM'de oynadığım sunucuda 60-70 FPS arası FPS değerleri alıyorum RAM'i aynısından bir tane daha alıp 32 GB yapsam FPS de artış olur mu?

Yanlış bilgi: Performansa tek etkisi olan bileşen ekran kartı değildir.
Oyunlarda FPS veren ekran kartıdır. RAM'i değiştirirseniz tahminimce FPS droplarının önüne geçersiniz, FPS'i yükseltemezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda FPS veren ekran kartıdır. RAM'i değiştirirseniz tahminimce FPS droplarının önüne geçersiniz, FPS'i yükseltemezsiniz.

Ara ara oyunuma drop girdiği için ucuz bir şekilde dropların önünede geçmek istiyorum eğer RAM etkili olursa RAM alacağım

Ara ara oyunuma drop girdiği için ucuz bir şekilde dropların önünede geçmek istiyorum eğer RAM etkili olursa RAM alacağım
Droplarda RAM etkili olur hocam. Ben de uzun süre 8GB RAM ile RageMP ve AltV'de rol yaptım. 16 GB'a geçince droplar büyük bir oranda azalmıştı. Hatta direkt olmuyordu.

Droplarda RAM etkili olur hocam. Ben de uzun süre 8 GB RAM ile Rage:MP ve alt:V'de rol yaptım. 16 GB'a geçince droplar büyük bir oranda azalmıştı. Hatta direkt olmuyordu.

Reis sendeki 8 GB RAM yetersiz ondan droplar azalmış 16 GB RAM yeterli zaten bir de 8x2 hiç değiştirme GTA 5'siz 1080p ultrada oynarsanız bile RAM kullanımı 10GB geçmez ama tek 16 varsa bir 16 daha ekle artar ama artma sebebi 32 olması olmaz çift slot kullanmadan dolayı artar eğer tek 16 ise bir bir 16 daha al 2 tane 8 varsa işlemci yükselt.

Reis sendeki 8 GB RAM yetersiz ondan droplar azalmış 16 GB RAM yeterli zaten bir de 8x2 hiç değiştirme GTA 5'siz 1080p ultrada oynarsanız bile RAM kullanımı 10GB geçmez ama tek 16 varsa bir 16 daha ekle artar ama artma sebebi 32 olması olmaz çift slot kullanmadan dolayı artar eğer tek 16 ise bir bir 16 daha al 2 tane 8 varsa işlemci yükselt.

Tek 16 var bende hocam galiba o yüzden droplara sebep oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı