PaşalarGibiDöner Picopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 196 10 Temmuz 2022 #11 Penetrator God dedi: Optimizasyonu ortalama diyebilirim. Ne çok iyi ne de aşırı kötü. DLSS performansı arttıracaktır muhtemelen ama ne kadar olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazıları oyunun %1 fps konusunda optimizasyonunun iyi olduğunu söylüyor. Bu akıcılığın iyi olduğu anlamına mı geliyor ?
Penetrator God dedi: Optimizasyonu ortalama diyebilirim. Ne çok iyi ne de aşırı kötü. DLSS performansı arttıracaktır muhtemelen ama ne kadar olur bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazıları oyunun %1 fps konusunda optimizasyonunun iyi olduğunu söylüyor. Bu akıcılığın iyi olduğu anlamına mı geliyor ?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #12 PaşalarGibiDöner dedi: Büyük bir işlemci farkı var . Genişletmek için tıkla... İşlemciye rağmen videoda oyun ultra değil zaten yani sizde buradan biraz fikir edinebilirsiniz. RDR 2 için zaten ekran kartı daha önemli.
PaşalarGibiDöner dedi: Büyük bir işlemci farkı var . Genişletmek için tıkla... İşlemciye rağmen videoda oyun ultra değil zaten yani sizde buradan biraz fikir edinebilirsiniz. RDR 2 için zaten ekran kartı daha önemli.
PaşalarGibiDöner Picopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 196 10 Temmuz 2022 #13 T21 dedi: Aşağı yukarı bu videodaki gibi olur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dlss'i dengeli yaparsam 60 üstü alırım heralde.
T21 dedi: Aşağı yukarı bu videodaki gibi olur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dlss'i dengeli yaparsam 60 üstü alırım heralde.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #14 PaşalarGibiDöner dedi: Dlss'i dengeli yaparsam 60 üstü alırım heralde. Genişletmek için tıkla... Aşağı yukarı öyle olur. Bilgisayar modelini YouTube üzerinde aratsaydın iyi olurdu.
PaşalarGibiDöner dedi: Dlss'i dengeli yaparsam 60 üstü alırım heralde. Genişletmek için tıkla... Aşağı yukarı öyle olur. Bilgisayar modelini YouTube üzerinde aratsaydın iyi olurdu.
PaşalarGibiDöner Picopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 196 10 Temmuz 2022 #15 T21 dedi: Aşağı yukarı öyle olur. Bilgisayar modelini YouTube üzerinde aratsaydın iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Arattım zaten ancak i5 10200h çok kullanılan bir işlemci değil ve bunun üstüne bide ekran kartı w'sı da eklenince emin olamıyorum .
T21 dedi: Aşağı yukarı öyle olur. Bilgisayar modelini YouTube üzerinde aratsaydın iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Arattım zaten ancak i5 10200h çok kullanılan bir işlemci değil ve bunun üstüne bide ekran kartı w'sı da eklenince emin olamıyorum .