Mam3d0ff Femtopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #11 RyderWilson dedi: Görev yöneticisinde boştayken RAM ve işlemci kullanımı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Şuan böyle amma biraz farklıda oluyor Dosya Ekleri IMG_20240710_173525.jpg 191 KB · Görüntüleme: 17
RyderWilson dedi: Görev yöneticisinde boştayken RAM ve işlemci kullanımı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Şuan böyle amma biraz farklıda oluyor
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.045 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #12 Mam3d0ff dedi: Şu an böyle amma biraz farklıda oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir sürü sebep var neden kaynaklandığını bilemeyiz benim bilgisayarımda takılıyordu format atınca düzelmişti.
Mam3d0ff dedi: Şu an böyle amma biraz farklıda oluyor. Genişletmek için tıkla... Bir sürü sebep var neden kaynaklandığını bilemeyiz benim bilgisayarımda takılıyordu format atınca düzelmişti.
Mam3d0ff Femtopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #13 RyderWilson dedi: Bir sürü sebep var neden kaynaklandığını bilemeyiz benim bilgisayarımda takılıyordu format atınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
RyderWilson dedi: Bir sürü sebep var neden kaynaklandığını bilemeyiz benim bilgisayarımda takılıyordu format atınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Karokan54 Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 455 Çözümler 7 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: Ryzen 7 3700x Gpu: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Super Evo Anakart: ROG CROSSHAIR VIII FORMULA Ram: Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3600Mhz(4x8) SSD: Adata XPG Gammix S50 1TB PSU: Corsair HX1200 1200Watt Mouse: Razer Deathadder V2Pro, Klavye: Kemove K68 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2024 #14 Mam3d0ff dedi: Hayır sabahdan beri sinir oldum takılıp kaldı şimdi şuan telefondan yazıyorum Hayır çok yükleme yapan uygulama yok steam vardı 20-25 civarlarında şuan onuda kapattım amma yinede oluypr Genişletmek için tıkla... 3-4 dakika boyunca gorev yoneticisini izleyin. Pc takilma yapınca, sebebi olan uygulama işlemcinizi anlık olarak aşırı yükleyebilir.
Mam3d0ff dedi: Hayır sabahdan beri sinir oldum takılıp kaldı şimdi şuan telefondan yazıyorum Hayır çok yükleme yapan uygulama yok steam vardı 20-25 civarlarında şuan onuda kapattım amma yinede oluypr Genişletmek için tıkla... 3-4 dakika boyunca gorev yoneticisini izleyin. Pc takilma yapınca, sebebi olan uygulama işlemcinizi anlık olarak aşırı yükleyebilir.