RTX 3050 sistemde Valorant oynarken anlık GPU düşüşü

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemim 2 aylık. İtopya'dan aldım. Hone.gg uygulamasından optimize edilmese çok fazla bir şekilde FPS düşüyor takılmalar yaşanıyor. Sistemime bütün testleri yaptım. Aklınıza ne gelirse... 4 defa da formatladım 1 tane hata bile çıkmadı ve sorun düzelmedi. Neden kaynaklanır bu? Videoda dümdüz yürürken GPU 41'den 19'a düşüp 200 FPS'lerden 140'a düşüyorum diğer oyunlarda mesela Steam PUBG de aniden ateş attigimde GPU 90'lardan 64'e düşüyor.

RTX 3050.
i3 12100F.
Goodram 2300 1700 M.2

Isınmada olabilir sorun.

Dereceler gayet normal.

GPU zaten bazen fan açıyor bazen açmıyor ısınmıyorda 49 üstü görmedim CPU da 70 üstüne çıkmıyor daha ne olsun.

ASUS Dual.

İnternetinizle alakalı olabilir RTX'li sistemde 140 az hocam RTX 2050'li laptopta 250 FPS alıyorum işlemcinizde gayet yeterli muhtemelen internettir sorun.

Garip bir sıkıntı var sıkıntı yokken sıkıntı yaşıyorum PSU filan Game Booster 550W ama oyunda 122 TDP bile gördüm ve PSU'ya 17 dk teste soktum hiçbir şey olmadı sistemide 2.5 saat AIDA64 de kararlılık testine soktum hiçbir şekilde kapanmadı sıcaklıklarda normaldi.

Dereceler gayet normal.

İnternetinizle alakalı olabilir RTX'li sistemde 140 az hocam RTX 2050'li laptopta 250 FPS alıyorum işlemcinizde gayet yeterli muhtemelen internettir sorun.
internette sıkıntı yok

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 26
Garip bir sıkıntı var sıkıntı yokken sıkıntı yaşıyorum PSU filan Game Booster 550W ama oyunda 122 TDP bile gördüm ve PSU'ya 17 dk teste soktum hiçbir şey olmadı sistemide 2.5 saat AIDA64 de kararlılık testine soktum hiçbir şekilde kapanmadı sıcaklıklarda normaldi.

internette sıkıntı yok
Monitör kaç hz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı