RTX 3050 sistemler tekrardan ne zaman gelecek?

Tamam fakat RTX 3050 zaten RTX kullanılacak bir ekran kartı değil diye duydum çünkü RTX açınca FPS 30a kadar düşüyor.

Bu adamlar geri zekalı zaten karta RTX özelliğini koymuş onlar değil siz iyi biliyorsunuz bir tek sanki onu diyenler haklı kesin haklı size göre onlar üretiyor sanki.

Yani? DLSS desteği var mı? Yok. Ray Tracing destekliyor mu? Hayır. Çıkalı 3 sene geçmiş eski bir kart mı? Evet. Neden 2022'de bu kartın olduğu bir sisteme 12K veresin?

Haklısın, peki RTX 3050 sistem çıksa fiyatı 12500TL'yi geçer mi ki?
Gamegaraja yazdım net bir cevap vermiyor.
Be

Bu adamlar geri zekalı zaten karta RTX özelliğini koymuş onlar değil siz iyi biliyorsunuz bir tek sanki onu diyenler haklı kesin haklı size göre onlar üretiyor sanki.

Ben duydumu söyledim sadece öyle diyorsanız öyledir.

@iibo o kadarını bilmiyorum ama 12K civarı bütçen varsa ya RTX 3050 alırsın ya da bir tık artırıp RX 6600. Bunlardan düşük kartlar kafadan kazıklanmana yol açar.

Benim büccem 16bin TL monitöre 2600TL ayırdım 400TL de klavye 200TL mouse 400TL de kulaklık.
Yoksa ekimana sonra mı alsmada kasaya 13400TL versem.

@iibo 13.300 TL ayırabiliyorsan arkana bile bakmadan bu sistemi al git. Ne RTX 3050'si, ne 1660 Ti'ı. Bu kart ikisinden de güçlü ve Ray Tracing bunda da bulunuyor.

@iibo YouTube üzerinden RTX performansı ile ilgili bir sürü video var. Her oyuna özel ayar yapılarak kaliteli şekilde rahat kullanılabilir.

Dostum 2-2, 5 haftaya alıyorum işte indirim gidiyor o yüzden diyorum sana.

Gitmeyebilir, tekrar gelebilir sen kenara not al dursun. Belki bu fiyata 6600 XT sistem düşer kim bilir piyasa zaten aşağı iniyor.

Acaba almasamda yaz indirimini mi beklesem piyasa aşağıya iniyor ise bir de yaz tatil indirimi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…