RTX 3050 Ti 5800H Metro Exodus FPS çok düşük

grabella

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, bilgisayarımda Ryzen7 5800 RTX 3050 Ti ve 16 GB RAM var fakat metro exodusda 40 FPS alıyorum. GeForce Experience ile optimizasyon yaptım yüksek ayarlarda DLSS RTX açıkken 40 FPS alıyordum. Ben de ayarları bu sefer normale getirdim, bu sefer de 45 FPS almaya başladım. Elden Ring'i falan yüksek ayarlarda oynarken bir sorun yoktu ama bu oyunda böyle oluyor. Ne yapmalıyım? Özellikleri aşağı bıraktım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, bilgisayarımda Ryzen7 5800 RTX 3050 Ti ve 16 GB RAM var fakat metro exodusda 40 FPS alıyorum. GeForce Experience ile optimizasyon yaptım yüksek ayarlarda DLSS RTX açıkken 40 FPS alıyordum. Ben de ayarları bu sefer normale getirdim, bu sefer de 45 FPS almaya başladım. Elden Ring'i falan yüksek ayarlarda oynarken bir sorun yoktu ama bu oyunda böyle oluyor. Ne yapmalıyım? Özellikleri aşağı bıraktım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Büyük ihtimalle işlmecinin grafik işlemcisini kullanıyorsun ondan kaynaklanıyor bu sorunu çözmek için NVIDIA Denetim Masası'ndan uygulamaya özel ayarlar yerinde Metro Exodus'u seç ve varsayılan grafik işlemcisini NVIDIA grafik işlemcisi olarak seç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı