RTX 3050 Ti bilgisayarda gözükmüyor

MichaelFaradayy

Kilopat
Arkadaşlar dün akşam BF1 oynadım sıkıntısız. En son Windows güncellemesi vs oldu. Sabah baktım bilgisayar ekran kartını görmüyor. En son format attım hala bu hatayı veriyor. Denemediğim yol kalmadı. Kafayı yiyeceğim yardım edin.

Dosya Ekleri

• 7FC95621-2437-4D65-B6B1-8B5EE328AC58.jpeg
    7FC95621-2437-4D65-B6B1-8B5EE328AC58.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA çıkmıyor bile. Sanki bilgisayar ekran kartı yokmuş gibi davranıyor.
Bugün touchpad algılamıyordu driver falan indirdim uğraştım bayağı olmadı içini açayım dedim kablosu çıkmış. Umarım böyle bir şey değildir. Başıma böyle bir şey gelse format atardım sanıyorum. Netleştirmek adına sorayım 'Güncellemeri denetle' deyince herhangi bir şey inmiyor mu ya da güncelsiniz tarzı bir şey yazıyor mu? Ek olarak aygıt yöneticinde de görünmüyor mu? Bunlara rağmen yoksa arıza tarzı bir şey olma olasılığı benim gözümde yüksek umarım yanılıyorumdur.

Bugün touchpad algılamıyordu driver falan indirdim uğraştım bayağı olmadı içini açayım dedim kablosu çıkmış. Umarım böyle bir şey değildir. Başıma böyle bir şey gelse format atardım sanıyorum. Netleştirmek adına sorayım 'Güncellemeri denetle' deyince herhangi bir şey inmiyor mu ya da güncelsiniz tarzı bir şey yazıyor mu? Ek olarak aygıt yöneticinde de görünmüyor mu? Bunlara rağmen yoksa arıza tarzı bir şey olma olasılığı benim gözümde yüksek umarım yanılıyorumdur.
Güncel diyor hocam. Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. daha yeni laptop aşırı şaşkınım.

Üzerinden epey süre geçmiş. Sorunun nedeni belli oldu mu? Ya da nasıl çözdünüz?
Bu arada cihaz marka model nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı