hamzabscj Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 RTX3050 Ti laptop DLSS ile ne kadar zaman kullanılır oyun amacıyla?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Eylül 2023 #2 Siz yenisine ihtiyaç duyana kadar. En net cevap bu olur, onun dışında net olarak X sene demeyi mantıklı bulmuyorum. Oynadığınız oyunlara ve grafik ayarlarına bağlı bir şey.
Siz yenisine ihtiyaç duyana kadar. En net cevap bu olur, onun dışında net olarak X sene demeyi mantıklı bulmuyorum. Oynadığınız oyunlara ve grafik ayarlarına bağlı bir şey.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 9 Eylül 2023 #3 Caner Uncu dedi: Siz yenisine ihtiyaç duyana kadar. Genişletmek için tıkla... Alkış istiyorum gerçekten. Bu tarz konuların altına otomatik bu mesaj yazılmalı. İnsanlar 3 ay ömrü kaldı gibi cevaplar bekliyor resmen. Ne kadar kullanırsan o kadar gider işte.
Caner Uncu dedi: Siz yenisine ihtiyaç duyana kadar. Genişletmek için tıkla... Alkış istiyorum gerçekten. Bu tarz konuların altına otomatik bu mesaj yazılmalı. İnsanlar 3 ay ömrü kaldı gibi cevaplar bekliyor resmen. Ne kadar kullanırsan o kadar gider işte.
Emirhan5445 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1.430 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #4 Bu tamamen kişiye bağlı bu devirde bir insan 1650 ile de bana yetiyor diyebilir amacınız oyun render değilse.
Bu tamamen kişiye bağlı bu devirde bir insan 1650 ile de bana yetiyor diyebilir amacınız oyun render değilse.