H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #11 Kaan Diktaş dedi: Abartmayın çöp olduğu falan yok tabii iyi bir kartta değil RTX teknolojisi almış GTX 1660 Super resmen 3050. fiyatı gerçekten 55 bin ise alınmaz. Genişletmek için tıkla... Vallaha baktım 55 bin diyor zaten bazı yerlerde satıştan kalkmış nadiren var internette.
Kaan Diktaş dedi: Abartmayın çöp olduğu falan yok tabii iyi bir kartta değil RTX teknolojisi almış GTX 1660 Super resmen 3050. fiyatı gerçekten 55 bin ise alınmaz. Genişletmek için tıkla... Vallaha baktım 55 bin diyor zaten bazı yerlerde satıştan kalkmış nadiren var internette.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 10 Şubat 2024 #12 horrorcity dedi: Vallaha baktım 55 bin diyor zaten bazı yerlerde satıştan kalkmış nadiren var internette. Genişletmek için tıkla... En iyisi sizin değil alıcı kişinin fiyatı söylemesi bekleyelim cevap versin arkadaş.
horrorcity dedi: Vallaha baktım 55 bin diyor zaten bazı yerlerde satıştan kalkmış nadiren var internette. Genişletmek için tıkla... En iyisi sizin değil alıcı kişinin fiyatı söylemesi bekleyelim cevap versin arkadaş.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 10 Şubat 2024 #13 horrorcity dedi: Vallaha baktım 55 bin diyor zaten bazı yerlerde satıştan kalkmış nadiren var internette. Genişletmek için tıkla... Belki bir tanıdığından veya ikinci el alacaktır, konu sahibi hiçbir şey belirtmediğinden... bir şey demek doğru olmaz sanırım.
horrorcity dedi: Vallaha baktım 55 bin diyor zaten bazı yerlerde satıştan kalkmış nadiren var internette. Genişletmek için tıkla... Belki bir tanıdığından veya ikinci el alacaktır, konu sahibi hiçbir şey belirtmediğinden... bir şey demek doğru olmaz sanırım.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #14 xwa dedi: Belki bir tanıdığından veya ikinci el alacaktır, konu sahibi hiçbir şey belirtmediğinden... Bir şey demek doğru olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop zaten satıştan kalkmış nadiren var internette bu sebeple 55 bine satılıyor olabilir.
xwa dedi: Belki bir tanıdığından veya ikinci el alacaktır, konu sahibi hiçbir şey belirtmediğinden... Bir şey demek doğru olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop zaten satıştan kalkmış nadiren var internette bu sebeple 55 bine satılıyor olabilir.
L Lozz Yoctopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #15 Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Burada fiyatı 23k. İyimi sizce ? Promos dedi: Kaç lira? Genişletmek için tıkla... 23k
Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Burada fiyatı 23k. İyimi sizce ? Promos dedi: Kaç lira? Genişletmek için tıkla... 23k
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 10 Şubat 2024 #16 Lozz dedi: Ben Azerbaycan'da yaşıyorum. Burada fiyatı 23K. İyimi sizce? 23K Genişletmek için tıkla... Pahalı.
Lozz dedi: Ben Azerbaycan'da yaşıyorum. Burada fiyatı 23K. İyimi sizce? 23K Genişletmek için tıkla... Pahalı.