RTX 3050 Ti laptop 100 dereceye ulaşıyor

şimdi sordum hocam 100 den sonra donmaya başlayıp kendini kapatıyormus overheating diye mavi pencerede hata veriyormus

Model numarası e-1001NT mi?
evet

Şu anda sorun yasamiyorsa gerek yok isterseniz Cinebench R23 testi yapip HWiNFO'dan sıcaklıkları kontrol edin.
şu an bir problem yok sadece bu sıcaklık değerlerinden şüphe etmiştik normal oldugunu duyunca rahatladık teşekkürler testleri de soylerim ona gore hareket ederiz

95 derece CPU için tehlikelidir ani frekans düşmesi yapar oyunda FPS düşmesi yaşarsınız.

CPU icin tehlikeli değildir laptoplarda FPS düşmesi olur throttle yiyor sonuçta normal ama donanımsal bir sorun yaşanmıyor kendim denedim UV'de yaptim bir ton şey yaptım.

Ömrü kısalıyor diye biliyorum uzun kullanımda önermem throttle oyunda çok problemli bizzat yaşadım cihazdan soğudum diyebilirim.

Ömrü kısalıyor diye biliyorum uzun kullanımda önermem throttle oyunda çok problemli bizzat yaşadım cihazdan soğudum diyebilirim.

Bende cihazdan soğudum ömrü kısaltma falan yalan dolan ya R5 2600 günümüzde hala sorunsuz çalışıyorsa bir b@k olmaz
Thermalright heilos ped alsin denesin bende laptop varken denk gelmemistim gelsem yapardim şunu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…