RTX 3050 Ti laptop alınır mı?

Paradox_xeno

Hectopat
Abimin evde zaten masaüstü PC var. 2.el olarak laptop bakıyorum. 15k civarı bütçem var. RTX 3050 Ti olan laptoplar 15, 16k civarında iken 3060 olanlar ise en az 20k. RTX 3050 Ti piyasadaki oyunları yüksek ayarda oynatır mı? Sizin önereceğiniz başka laptoplar var mıdır?

Abimin evde zaten masaüstü PC var. 2.el olarak laptop bakıyorum. 15k civarı bütçem var. RTX 3050 Ti olan laptoplar 15, 16k civarında iken 3060 olanlar ise en az 20k. RTX 3050 Ti piyasadaki oyunları yüksek ayarda oynatır mı? Sizin önereceğiniz başka laptoplar var mıdır?

Ben 1650 Super ekran kartı ile bile piyasadaki oyunların neredeyse hepsini rahat rahat oynayabildim. En uç oyunları belki en yüksek ayarlarda değil de bir alt ayarlarda oynatır.

Alınır ve her oyunu oynarsın şuandaki sadece kaliteli oynamak istediğinde VRAM yetersiz kalacak.
Bende 3050Tİ olan laptop kullanıyorum beni oyunlar olsun tasarım programları olsun yarı yolda bırakmadı aslında pek oyun oynayan biri değilim ayda yılda bir canım sıkılırsa kafa dağıtmak için falan oyun oynuyorum şuanda da sadece Volarant var.
Oyundağım oyunlar;
RDR2, GTA V, Cyberpunk, Fortnite.
Bu oyunları rahatlıkla Yüksek kalitede oynadım ama Ultra gibi değerlerde malesef VRAM yetersiz kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı