RTX 3050 Ti Laptop Assetto Corsa trafik modu açar mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Lyk7a

Hectopat
Yer
Türkiye, Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
i5-12500H
512GB M.2 SSD
16GB RAM
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
1TB SSD
Ekran kartı
RTX3050Tİ
İşlemci
i5-12500H
Sizce açar mı? Videolardaki gibi Ultra ayarlarda açmayacağını biliyorum düşük ayarlda kasmadan oynatsada yeter sizce açar mı? Yoksa hiç kurmama gerek yok mu? @Lee Yubin'den de fikir almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce açar mı? Videolardaki gibi Ultra ayarlarda açmayacağını biliyorum düşük ayarlda kasmadan oynatsada yeter sizce açar mı? Yoksa hiç kurmama gerek yok mu? @Lee Yubin'den de fikir almak isterim.
GTX 1050 4GB -I7 7700HQ ile düşük ayarlarda oynamışlığım var bence açmalı , ara sıra %99 cpu alıyordum araç sayısını az kullandığım gerçeği var tabii

GTX 1050 4 GB -i7 7700HQ ile düşük ayarlarda oynamışlığım var bence açmalı, ara sıra %99 CPU alıyordum araç sayısını az kullandığım gerçeği var tabii

Benimki laptop ve ekran kartının 4 GB VRAM'i var o yüzden korkutuyor biraz ama Battlefield 2042'de en düşük ayarlarda DLSS performans moduna iken 90-50 FPS arası alıyorum Ultra ayarlarda ise 30-40 FPS.

Videoyu göremedim. İşlemciniz gayet iyi. 3060'l rahat oynayan arkadaşlarım var. Sizin ekran kartı yetmezse FSR açabilirsiniz, Content Manager'da var.

Teşekkür ederim hani videolarda çok gerçekçi oluyor ya trafik modları falan bunun gibi böyle oynayacağımı sanmıyorum düşükte oynatsın yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı