RTX 3050 Ti laptop Cyberpunk 2077'de 25-30 FPS alıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Duhan54

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB 3200MT/sn
SSD veya HDD modeli
466 GB SSD
Ekran kartı
RTX 3050Ti
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz
Cyberpunk 2077 oynarken Ultra grafiklerde 25-30 FPS alıyorum, en düşük kalitede 25-30 FPS alıyorum, bu sorunun çözümü yok mudur? Monster laptop kullanıyorum, DLSS ayarı kalitede de olsa performansta da olsa aynı FPS'i alıyorum.
Herhangi FPS kısıtlama ayarı açık değil.
Oyunu 1920x1080 de oynuyorum tam ekranda da FPS değişmiyor penceresizde de değişmiyor.

Bu oyun FPS vermiyor ayarı ne yaparsan yap aynı. Ancak 50 serisi kartın olacak MFG açacaksın öyle FPS katlıyor.

Bu oyun FPS vermiyor ayarı ne yaparsan yap aynı. Ancak 50 serisi kartın olacak MFG açacaksın öyle FPS katlıyor.

Ama oyunu ilk aldığım zaman bayağı önce almıştım ve gayet düzgün FPS alıyordum.

Bir çaresi yok mudur?

Güncellemeler oyunları bu hale getirdi CS2 de mesela aynı sorun var.

Güncellemeler oyunları bu hale getirdi CS2 de mesela aynı sorun var.

Ben RTX 3050 Ti kullanıyorum ama AMD özellikleride yazıyor bu normal mi peki? Mesela kare oluşturma seçeneğinde DLSS kare oluşturma yazması gerekirken AMD FSR3.1 kare oluşturma yazıyor ve başka seçenek yok.

Oyunda sadece FSR desteği olabilir ondandır. Zaten 30 serisi kartlarda DLSS var kare oluşturma yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alamamanız normal. Grafik ayarı kısmanız lazım. Medium ya da low ayara çekerek deneyin. 3050ti bu oyun için hele ultra ayarlarda yetersiz bir ekran kartı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…