RTX 3050 Ti laptop görüntü ölçeklendirme yok

Vmaennn

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS TUF Gaming model laptopum var, ekran kartı RTX 3050 Ti ve GeForce Experience giriyorum. Görüntü ölçeklendirme diye ayar yok ama YouTube'da bazı videolara bakıyorum, onlar yapıyor. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları tam ekran mı yapmaya çalışıyorsun?

Eğer tam ekran yapmaya çalışıyorsun durumun NVIDIA ile ilgisi vs yok. Anlatayım?

Hocam zaten Experience'tan yapamazsın NVIDIA denetim masasını biraz karıştır ben oradan yapıyordum şu an pek hatırlamıyorum.

Merhaba, ASUS TUF Gaming model laptopum var, ekran kartı RTX 3050 Ti ve GeForce Experience giriyorum. Görüntü ölçeklendirme diye ayar yok ama YouTube'da bazı videolara bakıyorum, onlar yapıyor. Neden olabilir?

NVIDIA denetim masasında yer alıyor dediğiniz ayar.

NVIDIA denetim masasında yer alıyor dediğiniz ayar.

RTX 3050 Ti laptop ekran kartı bende de mevcut. Görüntü keskinleştirme var ama ölçeklendirme yok. Sanırım ikisi aynı ayar değil. Nasıl yapabilirim? Kimisi işlemcinin ekran kartını kapat diyor ama onu kapattığımda kasma yaşamıştım gereksiz droplar yiyordum. Nasıl bir yol izlemeliyiz görüntü ölçeklendirme için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…