RTX 3050 Ti laptop ile Windows 11'e geçilir mi?

Raiki

Decapat
Daha fazla  
Artık Windows 11'e geçmek istiyorum fakat bazı merak ettiğim konular var. İlk olarak bilgisayarımın performansı fark edilir bir şekilde düşer mi? İkinci olarak şimdi Windows 11'i güncelleme olarak yükleyeceğim. Bilgisayarımdaki dosyalara bir şey olur mu? Son olarak Windows 11'e geçmek sizce ne kadar mantıklı?

Not: Laptop kullanıyorum genelde oyun oynamak için kullanıyorum. İşlemcisi i5 11. nesil, ekran kartı RTX 3050 Ti, RAM'i 32 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka, bende GTX 1650, i5 11-400H, 8 GB RAM var ve sorunsuz bir şekilde Windows 11 kullanıyorum. Sen de gönül rahatıyla geçebilirsin.

İlk olarak bilgisayarımın performansı fark edilir bir şekilde düşer mi? İkinci olarak şimdi Windows 11'i güncelleme olarak yükleyeceğim. Bilgisayarımdaki dosyalara bir şey olur mu? Son olarak Windows 11'e geçmek sizce ne kadar mantıklı?

Düşeceğini sanmıyorum Windows 11 oyun için zaten daha stabil artık. Dosyalara da bir şey olmaz geçmenizi mantıklı buluyorum zamanı geldi.

Performans düşmeyecek fakat CPU 'yu saçma sapan frekanslara durduk yere sürekli çıkardığı için fanın gereksiz ara sıra uçacak, duracak sonra bir daha uçacak, duracak sinir hastası olmak için birebir :)

Technopat hala beni Windows 10 diye gösteriyor :)...

Performans düşmeyecek fakat CPU 'yu saçma sapan frekanslara durduk yere sürekli çıkardığı için fanın gereksiz ara sıra uçacak, duracak sonra bir daha uçacak, duracak sinir hastası olmak için birebir :)

Ben de öyle şeyler olmuyor kanka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı