NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2021 #11 Laptopunuzda NVIDIA optimus teknolojisini kapatabiliyorsanız kapatıp deneyin. Kapatabilmeniz için laptopunuzda MUX Switch veya Advanced Optimusun bulunması lazım.
Laptopunuzda NVIDIA optimus teknolojisini kapatabiliyorsanız kapatıp deneyin. Kapatabilmeniz için laptopunuzda MUX Switch veya Advanced Optimusun bulunması lazım.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.029 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #12 Cavidov dedi: Arkadaşlar selam, RTX 3050 Ti ekran kartlı laptopumda Valorant'ta 100FPS alıyorum, ekran kartım her şeyim güncel, ayarlar en düşükte, ayrıca 100FPS olmasına rağmen de oyun akıcı değil, droplar oluyor donmalar oluyor, sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ısıdan sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?
Cavidov dedi: Arkadaşlar selam, RTX 3050 Ti ekran kartlı laptopumda Valorant'ta 100FPS alıyorum, ekran kartım her şeyim güncel, ayarlar en düşükte, ayrıca 100FPS olmasına rağmen de oyun akıcı değil, droplar oluyor donmalar oluyor, sorun nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ısıdan sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?
Musthackk Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #13 RAM ekleyip duel channel yaparsanız sorun çözülüyor.