Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Normalde 165'in altında almazdım DM'de bile olsam en fazla 150 FPS'e düşerdi. Valorant'ta da aynı sorunu yaşıyorum ama o kadar görünür değil tüm sürücülerim güncel. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem: LENOVO IP Gaming 3 Intel Core i5-12500H 16G 512GB SSD RTX3050Ti 4GB 15.6 Aldığım değerler normal mi?
Normalde 165'in altında almazdım DM'de bile olsam en fazla 150 FPS'e düşerdi. Valorant'ta da aynı sorunu yaşıyorum ama o kadar görünür değil tüm sürücülerim güncel. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem: LENOVO IP Gaming 3 Intel Core i5-12500H 16G 512GB SSD RTX3050Ti 4GB 15.6 Aldığım değerler normal mi?
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.016 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Sıcaklıklar ne durumda oyundayken? Ve grafik ayarlarınız hangi seviyede?
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 muratscd dedi: Sıcaklıklar ne durumda oyundayken? Ve grafik ayarlarınız hangi seviyede? Genişletmek için tıkla... Ayarlar video içinde. Sıcaklığa gerek var mı? Varsa ayrı bir test yapabilirim ama arkada MSI Afterburner çalıştığı için FPS'e etki edecektir.
muratscd dedi: Sıcaklıklar ne durumda oyundayken? Ve grafik ayarlarınız hangi seviyede? Genişletmek için tıkla... Ayarlar video içinde. Sıcaklığa gerek var mı? Varsa ayrı bir test yapabilirim ama arkada MSI Afterburner çalıştığı için FPS'e etki edecektir.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.016 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 Rafa_2552 dedi: Ayarlar video içinde. Sıcaklığa gerek var mı? Varsa ayrı bir test yapabilirim ama arkada MSI Afterburner çalıştığı için FPS'e etki edecektir. Genişletmek için tıkla... Test ederseniz iyi olur belki sıcaktan drop yapıyor olabilir.
Rafa_2552 dedi: Ayarlar video içinde. Sıcaklığa gerek var mı? Varsa ayrı bir test yapabilirim ama arkada MSI Afterburner çalıştığı için FPS'e etki edecektir. Genişletmek için tıkla... Test ederseniz iyi olur belki sıcaktan drop yapıyor olabilir.
F FürBlut Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #5 Büyük ihtimalle sıcaklıktandır. Macun kurumuş olabilir, veya laptopun içi çok fazla toz almıştır.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #6 FürBlut dedi: Büyük ihtimalle sıcaklıktandır. Macun kurumuş olabilir, veya laptopun içi çok fazla toz almıştır. Genişletmek için tıkla... Tozu temizledim de laptop 1 yıllık sadece.
FürBlut dedi: Büyük ihtimalle sıcaklıktandır. Macun kurumuş olabilir, veya laptopun içi çok fazla toz almıştır. Genişletmek için tıkla... Tozu temizledim de laptop 1 yıllık sadece.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.016 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #7 Rafa_2552 dedi: Tozu temizledim de laptop 1 yıllık sadece. Genişletmek için tıkla... Çok kullanıyorsan 6 ayda bir değiştirmen lazım termal macunu.
Rafa_2552 dedi: Tozu temizledim de laptop 1 yıllık sadece. Genişletmek için tıkla... Çok kullanıyorsan 6 ayda bir değiştirmen lazım termal macunu.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #8 muratscd dedi: Çok kullanıyorsan 6 ayda bir değiştirmen lazım termal macunu. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense MSI Afterburner ile CS'yi aynı anda açamıyorum Afterburner açılınca CS kendini kapıyor 3. partiye izin versem bile.
muratscd dedi: Çok kullanıyorsan 6 ayda bir değiştirmen lazım termal macunu. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense MSI Afterburner ile CS'yi aynı anda açamıyorum Afterburner açılınca CS kendini kapıyor 3. partiye izin versem bile.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.016 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #9 Rafa_2552 dedi: Hocam nedense MSI Afterburner ile CS'yi aynı anda açamıyorum Afterburner açılınca CS kendini kapıyor 3. partiye izin versem bile. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rafa_2552 dedi: Hocam nedense MSI Afterburner ile CS'yi aynı anda açamıyorum Afterburner açılınca CS kendini kapıyor 3. partiye izin versem bile. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #10 muratscd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hallettim video geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 28 Ağustos 2024
muratscd dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hallettim video geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et