muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.984 Çözümler 22 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #11 Rafa_2552 dedi: Gerek kalmadı hallettim video geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Isı değerleriniz çok iyi hocam acaba Turbo Boost'u kapatmış olabilir misiniz?
Rafa_2552 dedi: Gerek kalmadı hallettim video geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Isı değerleriniz çok iyi hocam acaba Turbo Boost'u kapatmış olabilir misiniz?
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #12 muratscd dedi: Isı değerleriniz çok iyi hocam acaba Turbo Boost'u kapatmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O nasıl açılıyor. Lenovo kullanıyorum.
muratscd dedi: Isı değerleriniz çok iyi hocam acaba Turbo Boost'u kapatmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... O nasıl açılıyor. Lenovo kullanıyorum.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.984 Çözümler 22 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #13 Rafa_2552 dedi: O nasıl açılıyor. Lenovo kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarları ellemediyseniz açıktır zaten hocam. Hocam bir de Windows Update'e girip kontrol eder misiniz bir güncelleme var mıdır diye.
Rafa_2552 dedi: O nasıl açılıyor. Lenovo kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarları ellemediyseniz açıktır zaten hocam. Hocam bir de Windows Update'e girip kontrol eder misiniz bir güncelleme var mıdır diye.
Rafa_2552 Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 1.645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #14 muratscd dedi: Ayarları ellemediyseniz açıktır zaten hocam. Hocam bir de Windows Update'e girip kontrol eder misiniz bir güncelleme var mıdır diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. muratscd dedi: Ayarları ellemediyseniz açıktır zaten hocam. Hocam bir de Windows Update'e girip kontrol eder misiniz bir güncelleme var mıdır diye. Genişletmek için tıkla... BIOS Update varmış belki bir şey değişir yapayım. Açıkçası çok bir şey değişmedi. Son düzenleme: 28 Ağustos 2024
muratscd dedi: Ayarları ellemediyseniz açıktır zaten hocam. Hocam bir de Windows Update'e girip kontrol eder misiniz bir güncelleme var mıdır diye. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. muratscd dedi: Ayarları ellemediyseniz açıktır zaten hocam. Hocam bir de Windows Update'e girip kontrol eder misiniz bir güncelleme var mıdır diye. Genişletmek için tıkla... BIOS Update varmış belki bir şey değişir yapayım. Açıkçası çok bir şey değişmedi.
muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.984 Çözümler 22 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #15 Rafa_2552 dedi: Yok hocam. BIOS Update varmış belki bir şey değişir yapayım. Açıkçası çok bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi hocam?
Rafa_2552 dedi: Yok hocam. BIOS Update varmış belki bir şey değişir yapayım. Açıkçası çok bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildin mi hocam?