Merhaba arkadaşlar. Cihazım Monster-ABRA-A7-V13-2-4. Başlıkta da belirttiğim gibi oyunlarda genel bir FPS düşüşü yaşıyorum. PC alalı daha 4 ay oldu. Son zamanlarda böyle bir durumla karşılaştım. İlk başta bu durumu fark edebileceğim tarzda oyun oynamadığım için fark etmemiş olabilirim. RDR 2 indirdikten sonra fark ettim bu durumu. Laptopu ilk aldığımdan beri Forza 4 oynuyorum. İlk zamanlar Full ayarlarda 90 FPS altına düşmezdi. Şimdi FPS'te ani düşüşler oluyor.
Bende de bazen DLSS çalışmıyor. Mesela DLSS kapalı 50 FPS alıyorum, DLSS açıyorum yine 50 FPS veriyor. Sonra oyunu GeForce Experience üzerinden açtım FPS artışı oldu.
Bende de bazen DLSS çalışmıyor. Mesela DLSS kapalı 50 FPS alıyorum, DLSS açıyorum yine 50 FPS veriyor. Sonra oyunu GeForce Experience üzerinden açtım FPS artışı oldu.
Alt+z yapıp oyun içerisinde de açıp deneyin bakalım GeForce Experience'ı. Marvel Spider-Man'i ilk kez kurup açtım moralim bozuldu benim de, 48 FPS alıyordum DLSS açık olup olmaması fark etmeksizin. Daha sonra düzeldi şu an FPS uçuyor, tabii DLSS 3.5 var orası ayrı ama DLSS 2.0'da çalışması lazım sizde.