7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 14 Temmuz 2024 #11 Edmond_Dantes dedi: Anladım, peki RAM'i yuvasına oturtup kapağı kapttığımda otomatik olrak algılar değil mi başka bir işlem yapmam gerekmiyor. Çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Algılaması lazım. Algılamazsa BIOS'tan bir ayarı var hatırlamıyorum ama. Laptop kullanıyorsanız batarya söketini çıkarıp eldiven takıp yapın. Yoksa anakart bozulabilir.
Edmond_Dantes dedi: Anladım, peki RAM'i yuvasına oturtup kapağı kapttığımda otomatik olrak algılar değil mi başka bir işlem yapmam gerekmiyor. Çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Algılaması lazım. Algılamazsa BIOS'tan bir ayarı var hatırlamıyorum ama. Laptop kullanıyorsanız batarya söketini çıkarıp eldiven takıp yapın. Yoksa anakart bozulabilir.
Edmond_Dantes Decipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.926 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #12 793692 dedi: Algılaması lazım. Algılamazsa BIOS'tan bir ayarı var hatırlamıyorum ama. Laptop kullanıyorsanız batarya söketini çıkarıp eldiven takıp yapın. Yoksa anakart bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Evet aynı model ram elime ulaştı. Direkt taktığım gibi bi restart atıp algıladı yeni rami. Dediğiniz gibi ram yetersizmiş problem ortadan kalktı şimdi.
793692 dedi: Algılaması lazım. Algılamazsa BIOS'tan bir ayarı var hatırlamıyorum ama. Laptop kullanıyorsanız batarya söketini çıkarıp eldiven takıp yapın. Yoksa anakart bozulabilir. Genişletmek için tıkla... Evet aynı model ram elime ulaştı. Direkt taktığım gibi bi restart atıp algıladı yeni rami. Dediğiniz gibi ram yetersizmiş problem ortadan kalktı şimdi.