RTX 3050 Ti laptopta Spider-Man 2 donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

slndth

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 3050 Ti
İşlemci
i5-12450H
Bende RTX 3050 Ti var tamam o kadar güçlü kart değil ama acayip kasıyor. İstersem grafikleri en düşüğe alayım en düşükte bile 50 falan aldığım oluyor. Bir de GPU kullanımı 100'ken bir anda 60'a 40'a 90'a düşüyor ve FPS düşmesi yapıyor. Benim kartımdan dolayı mı yoksa optimizasyon problemi var mı?

Şimdi arkadaşıma sordum, arkadaşımın laptop ekran kartı rtx 3050. Kendiside bende oynuyoruz Spider-man 2'yi bana düşük orta karışık 30-40 fps aldığını. Herhangi bir donma olmadığını söyledi.

Ufak not: Oyunun resmi versiyonu sıkıntılı, fakat garip şekilde resmi olmayan versiyonu yani crack versiyon daha iyi çalışıyor.

Ayrıca zaten, 3050 ile yüksek ayarlarda oynayamazsınız. Düşük ve orta arası gider gelir.

Şimdi arkadaşıma sordum, arkadaşımın laptop ekran kartı RTX 3050. kendisi de bende oynuyoruz Spider-Man 2'yi bana düşük orta karışık 30-40 FPS aldığını. Herhangi bir donma olmadığını söyledi.

Ufak not: Oyunun resmi versiyonu sıkıntılı, fakat garip şekilde resmi olmayan versiyonu yani crack versiyon daha iyi çalışıyor.

Ayrıca zaten, 3050 ile yüksek ayarlarda oynayamazsınız. Düşük ve orta arası gider.

Ben konuyu derken FPS düşmesi yiyor onu kastettim ve 3050 fg ve DLSS kalitede 60 üstünde oynatıyor ama o GPU olayı mesela symbiote özelliği atınca aşırı FPS düşmesi yiyor GPU kullanımıda düşüyor , optimizasyon ile alakalı olabilir diye düşündüm.

Denetim Masası'ndan nihai performansı etkinleştirebilirsiniz. Sıcaklık kaynaklı kendini limitliyor da olabilir.

Oyun modumu daha iyi olur nihai performansmı.

Son düzenleme:
Fsr3 kullanın.

Ben konuyu derken FPS düşmesi yiyor onu kastettim ve 3050 fg ve DLSS kalitede 60 üstünde oynatıyor ama o GPU olayı mesela symbiote özelliği atınca aşırı FPS düşmesi yiyor GPU kullanımıda düşüyor , optimizasyon ile alakalı olabilir diye düşündüm.

Oyun modumu daha iyi olur nihai performansmı.
Nihai ama işlemci ömrünüz 5 iken 3,5 a düşer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı