İşlemci de bir sıkıntı olabilir bende Acer Nitro5 vardı i510300H işlemcili diğer kullanan kişilerde FPS değeleri daha yüksekti ve ısınması daha azdı benimki 95 derece altına inmiyordu ve en sonunda yandı. Dikkatli olmanı öneririm.
Sorunum o değil zaten 144 FPS alamıyorum LoL de oyun 120 FPS üstüne çıkamıyor. En başta 280 FPS'te başlıyorum minyonlar geliyor 120 FPS'e düşüyor late gamedede 80-110 arası kalıyor
İşlemci de bir sıkıntı olabilir bende Acer Nitro5 vardı i510300H işlemcili diğer kullanan kişilerde FPS değeleri daha yüksekti ve ısınması daha azdı benimki 95 derece altına inmiyordu ve en sonunda yandı. Dikkatli olmanı öneririm.
Benim ekran karti 95 derecesiyle unludur 2013'un en iyi ekran karti 2014 de alinmis toplanmis kasa Valorant'ta 220 FPS 85 derece aliyorum clocklayarak naaptin o kadar millet kasayi normalde balkona koyuyormus bu arada
Hocam benim sorunum şu bir oyunda yüksek fps alabilirken başka bir oyunda düşük fps alıyorum. Mesela cs:go ve valorantta işlemci üstüne oyunlar ben cs de 144 fps sabit oynayabiliyorum ama valorantı 60 fps oynuyorum (aynı grafik ayarlarında)
Nasıl yapacağımı bilmiyorum ama ekran kartım hep %30 kullanım oranına sahip. laptop olduğundan 2 tane ekran kartım var biride intelin ikiside %30 %30 kullanılıyor.
Benim ekran karti 95 derecesiyle unludur 2013'un en iyi ekran karti 2014 de alinmis toplanmis kasa Valorant'ta 220 FPS 85 derece aliyorum clocklayarak naaptin o kadar millet kasayi normalde balkona koyuyormus bu arada
Hocam benim sorunum şu bir oyunda yüksek FPS alabilirken başka bir oyunda düşük FPS alıyorum. Mesela CS:GO ve Valorant'ta işlemci üstüne oyunlar ben CS de 144 FPS sabit oynayabiliyorum ama Valorant'ı 60 FPS oynuyorum (aynı grafik ayarlarında)
Nasıl yapacağımı bilmiyorum ama ekran kartım hep %30 kullanım oranına sahip. Laptop olduğundan 2 tane ekran kartım var biride Intel'in ikisi de %30 %30 kullanılıyor.
Birazdan tekrar açıp deneyeceğim ama Intel'in gpusunu 3050 Ti ile aynı anda kullandığı için yüksek ihtimal bir şey değişmeyecek devre dışı bırakırsam 60Hz'e düşüyor ekran.