E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 RAM 8 GB Ekran kartı RTX3050Ti İşlemci İ5 11.nesil Oyuna giriyorum bir süre oynuyorum ve bir anda oyun donuyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar girmek zorunda kalıyorum. Neden kaynaklıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2023
Oyuna giriyorum bir süre oynuyorum ve bir anda oyun donuyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar girmek zorunda kalıyorum. Neden kaynaklıdır acaba?
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.914 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 9 Ocak 2023 #2 8GB RAM'den kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
5 593832 Centipat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 617 Çözümler 7 9 Ocak 2023 #3 eemirglr dedi: Oyuna giriyorum bir süre oynuyorum ve bir anda oyun donuyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar girmek zorunda kalıyorum. Neden kaynaklıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Nvidia driver ile alakalı böyle bir sorun genel vardı. Driver güncelleyin giderildiyse düzelir. Artı 0 Eksi
eemirglr dedi: Oyuna giriyorum bir süre oynuyorum ve bir anda oyun donuyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıp tekrar girmek zorunda kalıyorum. Neden kaynaklıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Nvidia driver ile alakalı böyle bir sorun genel vardı. Driver güncelleyin giderildiyse düzelir.
KS KS E eemirglr Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #4 593832 dedi: NVIDIA driver ile alakalı böyle bir sorun genel vardı. Driver güncelleyin giderildiyse düzelir. Genişletmek için tıkla... Güncel ama hala aynı sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
593832 dedi: NVIDIA driver ile alakalı böyle bir sorun genel vardı. Driver güncelleyin giderildiyse düzelir. Genişletmek için tıkla... Güncel ama hala aynı sorun devam ediyor.