Tahanur Kaplan Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 RAM 16GB 4800MHZ Ekran kartı RTX 3050Tİ Anakart Laptop İşlemci RYZEN 7 6800H GTA 5 90 ila 100FPS alırken aniden takılmaya başladı laptoptan oynuyorum laptop daha yeni 2 aylık HP Victus yardımcı olur musunuz?
GTA 5 90 ila 100FPS alırken aniden takılmaya başladı laptoptan oynuyorum laptop daha yeni 2 aylık HP Victus yardımcı olur musunuz?
KS KS Tahanur Kaplan Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 Başka bir yolu yokmu FPS dropları yiyorum Artı 0 Eksi
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.374 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #3 Tahanur Kaplan dedi: GTA 5 90 ila 100FPS alırken aniden takılmaya başladı laptoptan oynuyorum laptop daha yeni 2 aylık HP Victus yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... SSD mi HDD mi var post fxi kapatın V-Sync açın. Artı 0 Eksi
Tahanur Kaplan dedi: GTA 5 90 ila 100FPS alırken aniden takılmaya başladı laptoptan oynuyorum laptop daha yeni 2 aylık HP Victus yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... SSD mi HDD mi var post fxi kapatın V-Sync açın.
KS KS Tahanur Kaplan Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 wenomechainsama dedi: SSD mi HDD mi var post fxi kapatın V-Sync açın. Genişletmek için tıkla... 1TB SSD Artı 0 Eksi
wenomechainsama dedi: SSD mi HDD mi var post fxi kapatın V-Sync açın. Genişletmek için tıkla... 1TB SSD
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #5 Yanlış bilgi saçmalamayın. Oyun korsan mı? Güncelleme yaptınız mı? Artı 0 Eksi
L Liqutr Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 269 Çözümler 4 9 Mart 2023 #6 talhaxa dedi: Format at. Genişletmek için tıkla... Zaten ne olursa olsun format diyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS Tahanur Kaplan Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #7 Silinen üye dedi: Yanlış bilgi saçmalamayın. Oyun korsan mı? Güncelleme yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Steamden Aldım Ve Güncel Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yanlış bilgi saçmalamayın. Oyun korsan mı? Güncelleme yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Steamden Aldım Ve Güncel
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #8 Tahanur Kaplan dedi: Steamden Aldım Ve Güncel Genişletmek için tıkla... Güncel olması önemli değil en son ne zaman güncelleme yaptığınız önemli. Artı 0 Eksi
Tahanur Kaplan dedi: Steamden Aldım Ve Güncel Genişletmek için tıkla... Güncel olması önemli değil en son ne zaman güncelleme yaptığınız önemli.
KS KS Tahanur Kaplan Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #9 İşlemci %39 larda kullanıyor Silinen üye dedi: Güncel olması önemli değil en son ne zaman güncelleme yaptığınız önemli. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama çok yakın bir tarihte. Artı 0 Eksi
İşlemci %39 larda kullanıyor Silinen üye dedi: Güncel olması önemli değil en son ne zaman güncelleme yaptığınız önemli. Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama çok yakın bir tarihte.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #10 Tahanur Kaplan dedi: İ Hatırlamıyorum ama çok yakın bir tarihte. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
Tahanur Kaplan dedi: İ Hatırlamıyorum ama çok yakın bir tarihte. Genişletmek için tıkla... Güncellemeden dolayı olabilir.