RTX 3050 Ti sistemde CS:GO 4:3 siyah barları kapatmak

MagicWizard

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar internette çok bilgi gördüm ama bende NVIDIA kontrol paneli ya da NVIDIA denetim masasında hiçbir şey yok. Onunla alakalı nereden düzeltebilirim siyah barları?
Ekran kartı: RTX 3050 Ti.
İşlemci: Intel i7-12700.
1678483954553.png

1678483973265.png

o sorunlarda genelde buradan düzeltiliyor ama o seçenekler yok bende

Son düzenleme:
İntel Grafik ayarları.
Ekran
Çözünürlüğü cs de kullandığınız çözünürlük oradan aşağıdaki şeyide ekrana yay uzatma falan bişey olacak sonra düzeltin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İntel Grafik ayarları.
Ekran
Çözünürlüğü cs de kullandığınız çözünürlük oradan aşağıdaki şeyide ekrana yay uzatma falan bişey olacak sonra düzeltin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bu ayarlar bende olmuyor hocam yine de teşekkür ederim o seçenekler benim denetim masasında yok arkadaşınki gibi

Böyle bir şey hocam?

Ekran kartınız son sürüm mü? Benim son sürüm yapınca otomatik düzeldi.
güncelledim lakin devam ediyor :(

Böyle bir şey hocam?

çok eski bilgisayarlar için bu sanırım zaten hocam bu ayar kısmı bende öyle değil düzenleme yapayım soruya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı