RTX 3050 Ti sistemde de GameLoop Call of Duty Mobile'da FPS düşüşleri oluyor

Daha fazla  
Herkese merhaba. Benim RTX 3050 Ti, 16 GB RAM ve i5 12500H işlemcisi olan bir laptopum var. GameLoop'tan Call of Duty Mobile oynuyor. Ama oyunda 110-120 FPS arasından oynarken bir anda FPS 60 veya 45 FPS'lere düşüyor ve oyunum bu yüzden drop yiyor. Bunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Oyun ayarlarım 1080p HD, düşük grafik kalitesi ve Ultra FPS de oynuyorum. Ne yapsam düzeltemedim. Bir de şunu belirteyim 1.5 yıldır bakım yapılmadı termal macun değişmedi ondan da olabilir mi? Çünkü sıcaklıklarda anlık saniyelik 85-90 dereceye çıkıyor geri 65 70'e düşüyor. MX6 macun aldım yakında değiştireceğim.

Ek bilgi: Windows 11Pro 24H2 kullanıyorum.

Laptop tozlandığından fazla ısınıyor olabilir. Temizlemeyi ön PLA'na alın. Ayrıca SSD'nin ömrü de tükeniyor olabilir onu da kontrol edin veya GameLoop'un optimizasyonu kötüde olabilir.

Belki PC'nin miladı doldu ya da işletim sistemin ağır geldi bilemiyorum ama yüksek ihtimalle teral macun ve işletim sisteminden SSD den de olabilir.

Bence tamamen GameLoop optimizasyonu yüzündendir(bence optimizasyon yok direk) Warzone da kasmaz o sistem 80 90FPS oynarsınız bende 3050OC var oynayabiliyorum Steam Cod.ama sıcaklık fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…