RTX 3050 Ti sistemde Elden Ring düşük GPU kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum aynı bilgisayara sahibim. 10 dakika deneme sürem kaldı, tek bir deneme şansım var. Siz sorun için kalıcı çözüm bulabildiniz mi?
Ben çok akıcı bir şekilde oynuyorum fakat hiçbir yerde bulamadım çözümü o yüzden kendim video çektim çözümün nasıl olduğu ile alakalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dene bir bak olursa ne mutlu bize

Ne yaptığınızı tam anlayamadım, bilgisayar konusunda çok iyi değilim. Yardımcı olabilir misiniz adımları daha sade ifade ederek?

Hocam erişim reddedildi diyor ayarlamaya çalıştığımda.

Son düzenleme:
Ne yaptığınızı tam anlayamadım, bilgisayar konusunda çok iyi değilim. Yardımcı olabilir misiniz adımları daha sade ifade ederek?

Hocam erişim reddedildi diyor ayarlamaya çalıştığımda.
Oyun arçıkken görev yöneticisini açıyorum. Detaylar kısmında Elden Ring'i buluyorum ve sağ tıklayıp set affinity ayarına basıyorum türkçe adını bilmediğim için söyleyemiyorum videoda gözüküyor türkçe adını bilmediğim için söyleyemiyorum. Karşına çıkan işlemci çekirdeklerden herhangi birisini kapatıp geri açıyorum ve tamam diyorum. Bende düzeliyor kasma olayı.
Erişim reddedildi demesi biraz acayip geldi bana, daha önce öyle bir hata ile karşılaşmadım.

SEN VARYA ADAMIN EN HASISIN ÖYLE BİŞEYSİN Kİ BAN YEMESEM BURDA NE ÖVGÜLER YAZARDIM AMA MÜKEMMEL BİRİSİN SEN... Çalıştı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…