RTX 3050 Ti sistemde Elden Ring kasmaya başladı

İşletim sistemi
Windows 11

turkcipiti

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Samsung, 16GB, 3200mhz, notebook RAM
Ekran kartı
3050 Ti notebook
İşlemci
Intel i5 12500H
Herkese merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce almış olduğum Elden Ring oyununu herhangi bir FPS düşüşü veya drop vb. sorun yaşamadan bitirdim. Daha sonra oyuna New GAME+ ile tekrardan başladım ve yeni aldığım DLC'ye giriş yaptım. DLC'yi yaklaşık 1 buçuk saat oynadıktan sonra ne yazık ki oyun fena şekilde kasmaya başladı. Normalde 60 FPS sabit alırken 37 FPS civarlarına düştü. Daha sonra lossless scale uygulamasıyla kullanmaya başladım. FPS çok yükselse de bu defa ise ciddi miktarda input gecikmesi yaşamaya başladı. Bu konuda yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın şartlar değişti mi? Uzun sürelerde oynuyorsan ısınma problemi olabilir. Havalar da sıcak gittiği için çok aşırı yormamak lazım bilgisayarı, özellikle diz üstü bilgisayarları.

Oynadığın şartlar değişti mi? Uzun sürelerde oynuyorsan ısınma problemi olabilir. Havalar da sıcak gittiği için çok aşırı yormamak lazım bilgisayarı, özellikle diz üstü bilgisayarları.
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Oynadığım şartlar değişmedi. Hatta şu anda normalde daha sıcak olan bir yerden daha serin bir yere geçiş yaptım. DLC indirdikten sonra yaklaşık 1 saat oynadım ve ardından kasmaya başladı.

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Oynadığım şartlar değişmedi. Hatta şu anda normalde daha sıcak olan bir yerden daha serin bir yere geçiş yaptım. DLC indirdikten sonra yaklaşık 1 saat oynadım ve ardından kasmaya başladı.

İnternete şöyle bir baktığımda herkes aynı şeyden şikayetçi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree Down to ‘Mixed’ on Steam as Players Complain About the Difficulty and Performance - IGN

https://steamcommunity.com/app/1245620/discussions/0/4406291330028892448/

O yüzden oyunla alakalı, senlik bir durum yok. Takma kafana.

İnternete şöyle bir baktığımda herkes aynı şeyden şikayetçi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree Down to ‘Mixed’ on Steam as Players Complain About the Difficulty and Performance - IGN

https://steamcommunity.com/app/1245620/discussions/0/4406291330028892448/

O yüzden oyunla alakalı, senlik bir durum yok. Takma kafana.

Zaten başka hiçbir oyunda böyle bir problem yaşamıyorum sadece bu oyunda yaşıyorum. DLC sildikten sonra bile devam ediyor sıkıntı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı