En az +8 GB RAM takman lazım hocam ama ya sistemindekinin aynısı olacak ya da ikisini de birden değiştirip daha iyi bir şey almalısın yoksa uyumlu çalışmayab
En az +8 GB RAM takman lazım hocam ama ya sistemindekinin aynısı olacak ya da ikisini de birden değiştirip daha iyi bir şey almalısın yoksa uyumlu çalışmayabilir
En az +8 GB RAM takman lazım hocam ama ya sistemindekinin aynısı olacak ya da ikisini de birden değiştirip daha iyi bir şey almalısın yoksa uyumlu çalışmayabilir.
Oyunu buyuk hevesle aldim ama oyun takiliyor, kasiyor ve çokuyor. Sistemim bu şekilde.
8 GB RAM mevcut, 3050 Ti NVIDIA ekran karti, R5 5600H mevcut. Bu kasma oyun erken erisimde oldugu icin mi boyle acaba? Oyle degilse iade edecegim cunku.
Oyunu buyuk hevesle aldim ama oyun takiliyor, kasiyor ve çokuyor. Sistemim bu şekilde.
8 GB RAM mevcut, 3050 Ti NVIDIA ekran karti, R5 5600H mevcut. Bu kasma oyun erken erisimde oldugu icin mi boyle acaba? Oyle degilse iade edecegim cunku.
Ram kaynaklıdır. RTX 3050 ile oyunu çok yüksekte oynayabiliyorum. DLSS kapalı sanırım dlss ayarını bulamadım bile. FPS drop falanda yaşamıyorum oyunun optimizasyonu kötü diyor bir çok kişi ama bende çok akıcı çalışıyor.
Ram kaynaklıdır. RTX 3050 ile oyunu çok yüksekte oynayabiliyorum. DLSS kapalı sanırım dlss ayarını bulamadım bile. FPS drop falanda yaşamıyorum oyunun optimizasyonu kötü diyor bir çok kişi ama bende çok akıcı çalışıyor.
RAM kaynaklıdır. RTX 3050 ile oyunu çok yüksekte oynayabiliyorum. DLSS kapalı sanırım DLSS ayarını bulamadım bile. FPS düşmesi falanda yaşamıyorum oyunun optimizasyonu kötü diyor birçok kişi ama bende çok akıcı çalışıyor.
Boşma yapma hocam bu ekran kartiyla hangi yuksek ayarda oynuyorsun oynaman muhim degil onemli olan kasiyor mu FPS düşmesi var mi boş atmayin boş muhabbette yapmayin oyunun optimizasyonda sıkıntı var insanlari yanlış yönlendirmeyin Hogwarts Legacy saf gucte 80 90 FPS aliyorum bu oyunda mi 48FPS'lere dusecek sistemim bal gibi FPS düşmesi var oyunu en yuksek 78 FPS oda 3 5 saniye aliyorum geri kalan agac kesme rezalet 48 FPS'lere dusuyor bir anda bazen 28 38 goruyorum.