RTX 3050 Ti ve i5 11400H laptop oyunlarda takılıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam. 3050 Ti, 16 GB RAM, i5 11400H içeren GameGaraj marka bir laptopa sahibim. Ortada hiçbir şey yokken bilgisayar bir anda oyunlarda kasmaya ve çok düşük performans vermeye başladı. Bazı oyunlarda direk crash yiyorum. Ayrıca Unreal Engine(Unreal'da geçtiğimiz günlerde D3D hatası da alıyordum sebebini bilmiyorum ama artık almıyorum) gibi bilgisayarı zorlayabilen programlarda da eskiden hiç olmadığı gibi kasıyor, düşük FPS veriyor. GPU CPU sürücülerim güncel. Hatta driverları deneme amaçlı birkaç alt versiyonlarda da denedim yine değişen bir şey yok. Ne yapmam lazım bir fikri olan var mı? Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga PC ısınıyor olabilir mi baktınmi 95 üzeri görüyor mu ısi.

Ağa daha menüdeysen 94 görüyor bazı çekirdekleri biraz fazla oyuna girince kaç oluyor 95 üzerine çıkıyorsa sıkıntı ısıdan olabilir.

Ağa daha menüdeysen 94 görüyor bazı çekirdekleri biraz fazla oyuna girince kaç oluyor 95 üzerine çıkıyorsa sıkıntı ısıdan olabilir.
Oyunda 90-105 arası değişiyor sanırım dediğin gibi sıcaklıktan hocam bununla bi ilgileneyim. Peki aklına bunun dışında neden olabilecek başka bir sebep geliyor mu format atmak falan bir şeyi değiştirir mi sence?

Hocam format ise yaramaz kendiniz biliyorsun gidin termal macun sürün fanları temizleyin eğer siz yapamazsınız servise yollayın onlar yapsın.

Başka bir nedenden değil bence akla ilk ısı geliyor.

Termal bakım zamanı gelmiş,bakımlarını yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…