RTX 3050 Ti ve i5 12. nesil laptopta düşük oyun performansı

Fnnfnf

Hectopat
Yaklaşık 1 ay önce RTX 3050 Ti, i5 12. nesil ve 16 GB RAM'lı bir laptop aldım. YouTube'da oyun FPS testlerinde Rainbow Six: Siege'de 160 FPS'nin altına düşmüyor ama benim laptopumda 140 ile 80 FPS arası oluyor. Her yere baktım bir çözüm bulamadım. Laptopu şarjda kullanıyorum ve güç performans modunda. NVIDIA kontrol panelinde de kalite değil performans modunda.

Hocam laptopun modelini yazarak testlere bakın internetteki Rainbow ile sizinki aynı olmaz çünkü kasa bilgisayarların performansı laptoplardan fazladır.

Ve 3050 kötü bir kart keşke tercih etmeseydiniz

MSI afterbunner indirip dahili ve harici GPU kullanımını açıp test edin(GPU 1, GPU 2 diye geçer)

Laptopun marka modeli nedir
lenovo ideaped gaming 3

Hocam laptopun modelini yazarak testlere bakın internetteki Rainbow ile sizinki aynı olmaz çünkü kasa bilgisayarların performansı laptoplardan fazladır.

Ve 3050 kötü bir kart keşke tercih etmeseydiniz
lenovo ideaped gaming 3 direkt laptopumun adına oyun performans testi yok ama direkt rtx 3050 ti performanslarına bakarak düşük

lenovo ideaped gaming 3

lenovo ideaped gaming 3 direkt laptopumun adına oyun performans testi yok ama direkt rtx 3050 ti performanslarına bakarak düşük

Oyun testini izlediğin youtube videosunun likini atar mısın

Dediğiniz FPS 2015'te alınıyormuş hocam şu anda çok fazla güncelleme geldi oyuna ve FPS'ler düştü yani normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…