iyimisinDAYI Decipat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #11 (Mesajımı değiştirdim) 3050 Ti ve 2060 Super oyun tst videolarına baktım 3050 Ti önde götürüyor video doğru mu? Bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
(Mesajımı değiştirdim) 3050 Ti ve 2060 Super oyun tst videolarına baktım 3050 Ti önde götürüyor video doğru mu? Bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Squanch Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #12 3050 Ti 2060 ve üzeri ekran kartları ile yarışır GTX serisini her türlü geçer.