RTX 3050 Ti vs 3060

Hocam bana biraz yardımcı olma şansınız var mı? Eğer olumsuz yorum yaparsanız listemden Dell'i çıkartacağım.

Yani daha ne diyebilirim ki. Konuda açık açık belli.

Servis takmıyor ki. Taksa babamı da ikna edip verecektim zaten. Dediğim gibi tam hatırlamıyorum çelişmek de istemiyorum.

Mesela, aradım bir gün Dell'i biz bakamayız dediler BDH'a attılar topu. BDH da Dell'e yolladı beni. Ben ne yapayım bu durumda.

En son sanırsam sıvı metal sürdürmüştüm deneyimli bir abiye veya servise. Düzgün sürdüklerine de emindim ve cihaz hala daha ısınmaya devam etti. Tabii ilk günler düzgün çalıştı daha sonradan sorun çıkarmaya tekrar başladı.

Sorun yaşamama sebepleri yabancılarda sorun yok. Klavyesinde G logosu olmayan bütün modellerde sorun olduğunu düşünüyordum. Bu modeller de nedense son dönemde Türkiye'ye gelen G serileri. Hepsini de önermiyorduk en son.

Son düzenleme:
Ayrıca umarım seviyeli birisinizdir. Profilinizi incelediğimde herhangi bir kötü hareketinizi görmedim. Umarım zevkli bir tartışma olur. Yine konudaki gibi bir duruma dönmezse sevinirim.
Hocam yanlış bir izlenim verdimde mi bunu yazdınız? İnsanız biz, konuşmayı beceremeyen canlılar değil.

Bu dedikleriniz doğrultusunda Dell cihazlarımın tamamını Fransa'dan aldığımı belirtmek isterim. Türkiye'ye bilerek sorunlu ürünler geliyorsa bu markanın yanlışıdır.

Bu arada Dell artık BDH ile mi çalışıyor? KoçSistem'di en son?

BDH ile çalışıyor.

Konuyu tamamen okursanız bir kaç arkadaş konuyla ilgili birşeyler yazmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…