RTX 3050 Ti yüksek grafiklerde kötü görüntü

IDWI OxyGeN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim normalde böyle bir sorunum yoktu son zamanlarda yanlışlıkla bir ayar mı yaptım ya da donanımsal bir sıkıntı mı yaşıyorum anlayamadım hem oyunlarımda hem de bazı uygulamalarımda görüntülerimde bozulmalar oluyor oyunlar Ultra grafikte olmasına rağmen sanki en düşük ayarlarda oynarmışsın gibi bir görüntü havası oluyordu renkler soluk gibi ve karşı uzaklık çok bulanık DDU ile ekran kartı driver silip tekrarda yükledim fakat hiçbir düzelme olmadı ekran resimlerini yükledim fakat oyun ekran alıntıları 4mbtan yüksek olduğu için yüklenmedi Gaming laptop kullanıyorum ASUS TUF Gaming FX506hc modeli, ekran kartım RTX 3050 Ti işlemcim i5 11400H yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    2,9 MB · Görüntüleme: 105
  • Ekran Alıntısı 1.PNG
    2,8 MB · Görüntüleme: 110
  • Ekran Alıntısı.PNG
    3,1 MB · Görüntüleme: 97
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM ve işlemci ne durumda onlar iyi ise sürücüleri güncellemeyi deneyin en kötü ihtimalle bunlar hiç düzelmezse ekran kartını hafifçe tozunu temizleyin.

RAM ve işlemci ne durumda onlar iyi ise sürücüleri güncellemeyi deneyin en kötü ihtimalle bunlar hiç düzelmezse ekran kartını hafifçe tozunu temizleyin.

Her şey tam eksiksiz günceller hiçbir çözüm bulamadım hocam, kaç gündür sorunum çözülemedi en son çare servise yollamak olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…