RTX 3050 ve +500 TL'ye RX 6600 XT almak mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar normalde 3070 ile takas yapacaktım ancak bütçe sıkıştığından RX 6600 XT ile takas yaptım. Şimdi ben adama kutulu garantili RTX3050 eagle + 500TL verdim adam bana kutulu garantili(3 aylık) faturalı Power color Red Devil RX 6600 XT verdi(garanti etiketi duruyor). Hem orada hem de az önce evde test ettim ne FurMark'da ne de oyunda sorun çıkartıyordu. Sıcaklık değerleri de FurMark'da 65 dereceyi geçmiyor. Sizce mantıklı bir takas mı?

Bence mantıklı. Aradaki performans makası aşırı fazla ve Red Devil modeli alabileceğiniz en tepe hava soğutmalı model.

Bence mantıklı. Aradaki performans makası aşırı fazla ve Red Devil modeli alabileceğiniz en tepe hava soğutmalı model.

Gayet mantıklı hocam, hayırlı olsun.

RTX 3050 ve üstüne de belli bir miktar para vererekten RTX 3060 ile RTX 3060 Ti arasında olan bir kart almış olacaksın. Bana mantıklı gibi gözüküyor.

Çok sağ olun içime su serpildi. Geriye bir tek işlemci yükseltmek kalıyor sistemde.

Güzel yapmışsın, hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…