Zehn Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #1 RTX 3050, i5 1200h ve 16 GB RAM'e sahip Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayarımda AC Valhalla da orta ayarlarda 50 FPS alıyorum ve drop yiyorum normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2025
RTX 3050, i5 1200h ve 16 GB RAM'e sahip Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayarımda AC Valhalla da orta ayarlarda 50 FPS alıyorum ve drop yiyorum normal mi?
Worldd Centipat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2025 #2 3050 kötü bir ekran kartı, normal oldğunu düşünüyorum.
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #3 Youtube da aynı özelliklere sahip kullanıcıların videolarına baka bilirsiniz hocam.
Zehn Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #4 Karl Tanner dedi: YouTube'da aynı özelliklere sahip kullanıcıların videolarına bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Baktım onların orta ayarlarda 70 FPS falan aldığını gördüm o yüzden bir tuhaflık var gibi geldi ama.
Karl Tanner dedi: YouTube'da aynı özelliklere sahip kullanıcıların videolarına bakabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Baktım onların orta ayarlarda 70 FPS falan aldığını gördüm o yüzden bir tuhaflık var gibi geldi ama.
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #5 Hocam bilgisayarın bakımını falan yaptınız mı? Zehn dedi: Baktım onların orta ayarlarda 70 FPS falan aldığını gördüm o yüzden bir tuhaflık var gibi geldi ama. Genişletmek için tıkla...
Hocam bilgisayarın bakımını falan yaptınız mı? Zehn dedi: Baktım onların orta ayarlarda 70 FPS falan aldığını gördüm o yüzden bir tuhaflık var gibi geldi ama. Genişletmek için tıkla...
Zehn Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #6 Karl Tanner dedi: Hocam bilgisayarın bakımını falan yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ne tür bir bakım yapmam gerekiyor?
Karl Tanner dedi: Hocam bilgisayarın bakımını falan yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ne tür bir bakım yapmam gerekiyor?
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #7 Zehn dedi: Hayır ne tür bir bakım yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Fan temizliyi, termal macun yenilenmesi gibi.
Zehn dedi: Hayır ne tür bir bakım yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Fan temizliyi, termal macun yenilenmesi gibi.
Zehn Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #8 Karl Tanner dedi: Fan temizliyi, termal macun yenilenmesi gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım ama bilgisayar ısınmadığı sürece bir önemi olmamalı sanki
Karl Tanner dedi: Fan temizliyi, termal macun yenilenmesi gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır yapmadım ama bilgisayar ısınmadığı sürece bir önemi olmamalı sanki
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #9 Zehn dedi: Hayır yapmadım ama bilgisayar ısınmadığı sürece bir önemi olmamalı sanki Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri aynı mı peki?
Zehn dedi: Hayır yapmadım ama bilgisayar ısınmadığı sürece bir önemi olmamalı sanki Genişletmek için tıkla... Sıcaklık değerleri aynı mı peki?
webo1907 Picopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #10 Karl Tanner dedi: Hocam bilgisayarın bakımını falan yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Fan temizliği termal macun yenilemek 20 FPS arttırmayacak.
Karl Tanner dedi: Hocam bilgisayarın bakımını falan yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Fan temizliği termal macun yenilemek 20 FPS arttırmayacak.