RTX 3050 ve i7 13700H sistem ile Sherlock Holmes Devil's Daughter'da dokular geç yükleniyor

Ezio21

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Diş hekimi
Oyun Sherlock Holmes Devil's Daughter. RTX 3050 6 GB, 16 GB RAM ve i7 13700H sistem ile FPS yüksek ama dokular geç yükleniyor. YouTube videolarına bakıyorum ama sıkıntı yok, bende var. Çözümü olan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun Sherlock Holmes Devil's Daughter. RTX 3050 6 GB, 16 GB RAM ve i7 13700H sistem ile FPS yüksek ama dokular geç yükleniyor. YouTube videolarına bakıyorum ama sıkıntı yok, bende var. Çözümü olan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyun nereye kurulu hdd ise olabiliyor bu sorun.

Ne tür disk kullanıyorsunuz? Diskinizle alakalı bir problem olabilir mi test edebilir misiniz?

Ne tür disk kullanıyorsunuz? Diskinizle alakalı bir problem olabilir mi test edebilir misiniz?
Oyun nereye kurulu hdd ise olabiliyor bu sorun.
SSD ye kurulu Crystal Mark ile test yaptım değerler normal çıktı kusura bakmayın banım vardı şimdi açıldı.

3 4 GİB olarak yaptım sonra 5 e 1 GİB olarak yaptım değerler resimdeki gibiydi hemen hemen.

Dosya Ekleri

• 20231230_192745.jpg
    20231230_192745.jpg
    263,8 KB · Görüntüleme: 27
SSD ye kurulu Crystal Mark ile test yaptım değerler normal çıktı kusura bakmayın banım vardı şimdi açıldı.

3 4 GİB olarak yaptım sonra 5 e 1 GİB olarak yaptım değerler resimdeki gibiydi hemen hemen.
Burada bir sıkıntı göremedim ben.

Afterburner benzeri bir uygulama kullanıyor musunuz oyunda?

Oradan takip edebilir misiniz özellikle de sorun yaşadığınızda sıcaklık, CPU, GPU, RAM gibi kullanımları?

Oradan takip edebilir misiniz özellikle de sorun yaşadığınızda sıcaklık, CPU, GPU, RAM gibi kullanımları?
RAM kullanımı 10 GB CPU kullanımı %20 GPU kullanımı %40 civarında bence değerler normal çünkü sabit 60 FPS yapıyorum. bu arada yoksa oyun 90-100 FPS de verebiliyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı