A Akbostaner3 Picopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 524 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #21 goblinfic5 dedi: Hocam düşündüm de sizin attığınız bilgisayarı alacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Pişman olmazsınız hocam. Parçalar gayet kaliteli.
goblinfic5 dedi: Hocam düşündüm de sizin attığınız bilgisayarı alacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Pişman olmazsınız hocam. Parçalar gayet kaliteli.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.038 Çözümler 11 Yer Aydın 10 Eylül 2022 #22 goblinfic5 dedi: Hocam ben çok hazır sistem taraftarı değilim ama bakarım teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Hocam günümüzde hazır sistem almak tek tek toplamaktan daha ucuza geliyor çoğu zaman. Hazır sistem daha mantıklı bir seçenek olur.
goblinfic5 dedi: Hocam ben çok hazır sistem taraftarı değilim ama bakarım teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Hocam günümüzde hazır sistem almak tek tek toplamaktan daha ucuza geliyor çoğu zaman. Hazır sistem daha mantıklı bir seçenek olur.
goblinfic5 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #23 boifromasgard dedi: Hocam günümüzde hazır sistem almak tek tek toplamaktan daha ucuza geliyor çoğu zaman. Hazır sistem daha mantıklı bir seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Akbostaner3 dedi: Pişman olmazsınız hocam. Parçalar gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
boifromasgard dedi: Hocam günümüzde hazır sistem almak tek tek toplamaktan daha ucuza geliyor çoğu zaman. Hazır sistem daha mantıklı bir seçenek olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Akbostaner3 dedi: Pişman olmazsınız hocam. Parçalar gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #24 goblinfic5 dedi: Hocam düşündüm de sizin attığınız bilgisayarı alacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın uzun yıllar sizi rahatlıkla götürür.
goblinfic5 dedi: Hocam düşündüm de sizin attığınız bilgisayarı alacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın uzun yıllar sizi rahatlıkla götürür.
goblinfic5 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #25 DarkNight321 dedi: Güle güle kullanın uzun yıllar sizi rahatlıkla götürür. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam darısı başınıza.
DarkNight321 dedi: Güle güle kullanın uzun yıllar sizi rahatlıkla götürür. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam darısı başınıza.