RTX 3050 vs GTX 1650 Valorant performansı

BED

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Music Producer / Vocalist / Musician
Arkadaşlar merhaba,
Ben GTX 1650, R5 5600H X2 8 GB RAM (imzadaki setup'ın) kullanıcısıyım.
Arkadaşımda da 3050 Ti, R7 5800H X2 8 GB RAM aynı marka - model laptoptan var.
Ben Valorant'ta boşluktayken 300-350, hengamede ise 200-300 bandında bir FPS aralığına sahibim ama arkadaşımın sistemi benden iyi olmasına rağmen aynı FPS'i alıyor benimle. Grafikler vs en düşükte ikimizinde, kendi ayarlarım ne ise ona da o ayarları yaptım. NVIDIA ayarları da performansta. Yani ayarlar olarak aynı durumdayız. Bunun sebebi neden kaynaklı olabilir?
3050 Ti, 1650'den çok yukarıda bir ekran kartı değil midir?

Merhaba bende de ideapad g3 var rtx3050`li model ben o 200-300 bandına bile çıkamıyorum 120-150 arası gidiyor ayarlar en düşükte başka ayar yapmadım siz yaptınız mı?

Hocam Valorant ekran kartını aktif olarak zorlayan bir oyun sayılmaz işlemci ağırlıklı bir oyun Valorant işlemcileriniz aynı mı?

Merhaba bende de ideapad g3 var rtx3050`li model ben o 200-300 bandına bile çıkamıyorum 120-150 arası gidiyor ayarlar en düşükte başka ayar yapmadım siz yaptınız mı?
Güç seçeneklerinden yüksek performansı seç, yükselir.

Merhaba bende de Ideapad G3 var RTX3050'li model ben o 200-300 bandına bile çıkamıyorum 120-150 arası gidiyor ayarlar en düşükte başka ayar yapmadım siz yaptınız mı?

RAM miktarı X2 8 GB ise NVIDIA Denetim Masası'ndan performans modunda olduğundan emin olun. Windows başlat menüsüne grafik ayarları yazıp, göz at seçeneğinden Valorant'ın exe dosyasını bulup, seçip, Seçeneğini NVIDIA'ya alın. Eğer bütün bunlar yapılı ise sebebin ne olduğuna dair bir fikrim yok maalesef.

Hocam Valorant ekran kartını aktif olarak zorlayan bir oyun sayılmaz işlemci ağırlıklı bir oyun Valorant işlemcileriniz aynı mı?
Bende R5 5600H var, onda ise R7 5800H. R7 5800H daha iyi değil mi ?

+ Olarak Valorant optimizasyonu çöp bir oyun şu anda 3060 ve 12.nesil işlemci ile senin aldığın FPS'leri bile zar zor alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…