RTX 3050 vs RTX 2060S

Bütçe
6200
Hocam DLSS için almıyorum pek zaten. Ayrıca kalite ve performans modunun farkları ney DLSS'de? Gerçekten bilmiyorum.

Benim de yaşadığım en kötü DLSS deneyimi RDR2'deydi. Galaksinin Koruyucuları ve Control'de güzel yapıldığını düşünüyorum.

AMD RT'yi pek önemsemiyor, RT için NVIDIA alacaksınız. Ama 2060S ile ne kadar performanslı olur orası tartışılır.

Hocam DLSS için almıyorum pek zaten. Ayrıca kalite ve performans modunun farkları ney DLSS'de? Gerçekten bilmiyorum.

DLSS için almıyorsanız RX'lere bakın derim daha ucuza daha çok performans alırsınız. Ben alırken Nvidia tercih etmiştim video render olsun yazılım kalitesi olsun.

Hangi oyunlarda RTX açılabiliyor.

RTX destekleyen oyunlar Nvidia'nın sitesinde yazıyor.

2060S RT'de daha stabil çalışır,ama genel olarak 6600 daha iyi.

2060 Super ama bu bütçede sıfır NVIDIA almak saçmalık olur DLSS desek zaten 3.0 değil FSR kuyruğunda hemen RTX desek anca Minecraft da açacak kapasiteye sahip. 6600 alıp geçmek en mantıklısı.

Hocam RT için alıyorum daha çok.

6600 ile 3050 civarında RT performansı alırsınız.

Hoc 6200e 2060super iyi fiyat ama soğutmasını araştırın çöp olma ihtimali var.Güzelse alın direk 3060la aynı nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…